12:11, 15 Noiembrie 2010 publicat în Cariera

Diana Cioltei este jurnalista la publicatia de business Wall-street.ro si a fost desemnata Cel mai bun jurnalist in domeniul financiar, de catre specialisti si public, in cadrul Galei premiilor pietei de capital, desfasurata saptamana trecuta, in Capitala.

Ne mandrim pentru ca Diana este colega noastra (Garbo.ro si Wall-street.ro fac parte din acelasi trust, Internet.Corp). Si in acelasi timp ne mandrim pentru ca Diana Cioltei este o tanara ce demonstreaza, prin profesionalismul ei, ca femeile au un cuvant de spus in presa, mai mult decat atat, ca ele in niciun caz nu ar trebui sa fie eludate din zona hard a stirilor.

Diana urmareste pulsul Bursei de Valori, prin interviurile sale cu investitori, brokeri si oameni de decizie din piata de capital si prin comentariile extrem de relevante, pe care le face. Diana Cioltei este unul dintre jurnalistii romani care analizeaza, activ si consecvent piata de capital, identificand problemele unui domeniu financiar, inca extrem de imatur, la noi in tara. Puteti vedea activitatea Dianei, aici.

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

Pentru munca ei, Diana Cioltei a primit aprecierea unanima, atribuindu-se premiul pentru cel mai bun jurnalist in domeniul financiar, atat din partea brokerilor cat si din partea publicului care i-a acordat numeroase voturi. Anul trecut, Diana a primit de asemenea, Premiul Publicului.

Gala Premiilor Pietei de Capital, organizata de Asociatia Brokerilor, a devenit un eveniment de referinta pentru piata de capital din Romania, ajungand in acest an la a noua editie.

Citeste si:
MindHub România: Copiii de azi vor fi creatorii joburilor de mâine....
MindHub România: Copiii de...

Foto front si main: Diana Cioltei, moderatoarea conferintei “Maturizarea pietei de capital – Intrebari si raspunsuri”, organizata de cotidianul online de business Wall-Street si casa de brokeraj Intercapital Invest.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri