pentru ca Romania era o mare forta in sportul mondial. Ne bateau inimile atunci cand orice sportiv roman reusea sa urce pe cea mai inalta treapta, in competitiile lumii. In acest moment, o tanara sportiva are nevoie de ajutorul nostru, pentru a urca mai sus decat orice sportiv roman, vreodata.

Alpinista de 15 ani Crina Coco Popescu, mai are nevoie de 39.000 de euro pentru a pleca intr-o expeditie ce o va transforma in prima femeie din lume care incheie circuitul Volcanic Seven Summits.

Mai sunt trei saptamani si expira deadline-ul prin care Coco isi poate asigura locul in expeditia din Antarctica, ceea ce inseamna in acelasi timp un record mondial fara precedent. Termenul limita pentru extinderea sumei necesare a fost exins de doua ori, deci mai are la dispozitie mai putin de o luna, ca sa gaseasca resursele necesare. A strans mai mult de jumatate din suma ceruta, ceea ce este bine. Pentru restul are insa nevoie sprijin.

Acest clip in care vestitul comentator sportiv Cristian Tudor Popescu sustine demersul lui Coco, este cu adevarat emotionant. Vorbeste in acelasi timp despre vremurile in care Romania era respectata pentru performantele sportivilor ei. Poate ca este timpul sa ne amintim de ei si in acelasi timp de Coco, pentru ca sunt cei care in nenumarate randuri ne-au facut sa fim mandri:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

“Cu ajutorul vostru, am reusit sa strangem o parte importanta din cei 70.000 Euro necesari pentru expeditie. Mai avem nevoie de 29.000 Euro si visul va deveni un record mondial”, scrie Coco pe site-ul ei, celmaisus.ro.

Aflam mai multe detalii despre cheltuielile necesare pentru o astfel de expeditie, pentru care, din pacate, statul roman nu se implica, dupa cum au aratat de mai multe ori si reprezentantii Crinei, in cadrul conferintelor de presa. De aceea, este nevoie de sprijinul oamenilor. Termenul limita pentru achitarea cheltuielilor s-a prelungit pana pe 20 noiembrie 2010. Fiti alaturi de Coco in realizarea recordurilor din “Antarctica 2010-2011″!

Pentru a contribui la aceasta expeditie, aveti urmatoarele date bancare:

Conturi bancare (deschise la BCR RÂSNOV; CIF 23461968; ccd BIC/SWIFT: RNCBROBU; Adresa: Piata Unirii nr.10, RÂSNOV, cod 505400, jud. Brasov)
CLUBUL MONTAN ALTITUDINE
RO62 RNCB 0058 0987 5236 0001 – Cont RON
RO35 RNCB 0058 0987 5236 0002 – Cont EURO
RO08 RNCB 0058 0987 5236 0003 – Cont USD

Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri