Ce se ascunde in spatele biroului plin cu acte, al usilor inchise, al vestiarelor cu lumimi stinse, al teambuilding-urilor firmei, al orelor prelungite pentru proiecte, al sedintelor tarzii sau al tastaturii?

Insa exista o limita fina pe care daca o incalci nimic nu va mai fi la fel. Cel mai greu este sa rezisti tentatiei de a-ti dori mai mult, de a avansa inca putin, de a mai trece peste un nivel care iti da noi fiori. O relatie interzisa care se desfasoara in vazul unor ochi banuitori poate reprezenta exact gradul de incitare care o face aproape idilica.

Insa in momentul in care flirtul depaseste pragul biroului si intra in cealata parte a vietii – familia sau partenerul, atunci lucrurile se misca pe un teritoriu al incertitudinii si derutei. Primul telefon la ore nepotrivite, prima vizita din afara sferei de siguranta, prima intalnire accidentala creeaza un precedent.

Faptul de a imbina doua lucruri diametral opuse si anume jobul si un flirt secret, reprezinta o provocare pentru o femeie complicata care isi doreste un plus de farmec si mister peste programul prelungi al termenelor limita. Imposibilitatea relatiei o face cu atat mai incitanta iar ideea unui sfarsit inainte de inceput aduce un aer fatalist si o umbra de mister care se risipeste la inca o bataie de gene.

Prin urmare - ce se ascunde in spatele biroului plin cu acte, al usilor inchise, al vestiarelor cu lumimi stinse, al teambuilding-urilor firmei, al orelor prelungite pentru proiecte, al sedintelor tarzii sau al tastaturii?

Emma Dobre


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri