Fericirea de a te afla înconjurat de mii de firicele de lavandă înflorită și de a experimenta senzații olfactive de neuitat este trăită intens și de prietenii noștri patrupezi, iar Alicja Zmysłowska, o fotografă extrem de talentată din Polonia, a reușit prin fotografiile ei să surprindă aceste momente.

Cred că nu există bucurie mai mare decât aceea de a te afla vara într-un câmp... cu lavanda mai ales când aceasta este în floare. Fericirea de a te afla înconjurat de mii de firicele de lavandă înflorită și de a experimenta senzații olfactive de neuitat este trăită intens și de prietenii noștri patrupezi, iar Alicja Zmysłowska, o fotografă extrem de talentată din Polonia, a reușit prin fotografiile ei să surprindă aceste momente minunate.

Alicja Zmysłowska iubește câinii și are doi câini superbi: un câine din rasă Golden Retriever, pe nume Kiara, și un câine din rasa Border Collie, care se numește Cirilla. Fotografiile au fost realizate în Ogród Pełen Lawendy, Grădina cu lavanda din Polonia.

Privind bucuria din ochii prietenilor noștri necuvântători este ca și cum am trăi-o noi înșine. Fotografiile artistei Alicja Zmysłowska ne poartă pe tărâmuri parfumate în care ne simțim liberi și fericiți, iar prietenii noștri necuvântători explorează și ei odată cu noi starea de fericire pură inspirată de un câmp parfumat de lavandă.

“Am fost cu prietenii mei și câinii noștri în Ogród Pełen Lawendy (care în limba poloneză înseamnă Grădina plină cu Levănțica) pentru a ne distra și a face fotografii cu ei printre acele flori vibrante și înmiresmate. Ne-am simțit atât de bine împreună! Sper că puteți simți parfumul tuturor acelor flori din fotografiile mele”, mărturisea artista într-un articol publicat pe Boredpanda.com.

II puteti admira fotografiile aici.

Foto homepage: By dezy /Shutterstock


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bucurie în lanul de lavandă: Fotografii absolut minunate cu cei mai frumoși câini printre florile de levănțică.