12:05, 31 Mai 2018 publicat în Animalutze

Fericirea de a te afla înconjurat de mii de firicele de lavandă înflorită și de a experimenta senzații olfactive de neuitat este trăită intens și de prietenii noștri patrupezi, iar Alicja Zmysłowska, o fotografă extrem de talentată din Polonia, a reușit prin fotografiile ei să surprindă aceste momente.

Cred că nu există bucurie mai mare decât aceea de a te afla vara într-un câmp... cu lavanda mai ales când aceasta este în floare. Fericirea de a te afla înconjurat de mii de firicele de lavandă înflorită și de a experimenta senzații olfactive de neuitat este trăită intens și de prietenii noștri patrupezi, iar Alicja Zmysłowska, o fotografă extrem de talentată din Polonia, a reușit prin fotografiile ei să surprindă aceste momente minunate.

Alicja Zmysłowska iubește câinii și are doi câini superbi: un câine din rasă Golden Retriever, pe nume Kiara, și un câine din rasa Border Collie, care se numește Cirilla. Fotografiile au fost realizate în Ogród Pełen Lawendy, Grădina cu lavanda din Polonia.

Citeste si:
Mândru de tine că strângi după mine. Și că ajuți cățeii fără familie
Mândru de tine că strângi...

Privind bucuria din ochii prietenilor noștri necuvântători este ca și cum am trăi-o noi înșine. Fotografiile artistei Alicja Zmysłowska ne poartă pe tărâmuri parfumate în care ne simțim liberi și fericiți, iar prietenii noștri necuvântători explorează și ei odată cu noi starea de fericire pură inspirată de un câmp parfumat de lavandă.

“Am fost cu prietenii mei și câinii noștri în Ogród Pełen Lawendy (care în limba poloneză înseamnă Grădina plină cu Levănțica) pentru a ne distra și a face fotografii cu ei printre acele flori vibrante și înmiresmate. Ne-am simțit atât de bine împreună! Sper că puteți simți parfumul tuturor acelor flori din fotografiile mele”, mărturisea artista într-un articol publicat pe Boredpanda.com.

Citeste si:
Ce înseamnă să trăiești clipa prezentă? 20 de imagini în care cel...
Ce înseamnă să trăiești clipa...

II puteti admira fotografiile aici.

Foto homepage: By dezy /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri