Fericirea de a te afla înconjurat de mii de firicele de lavandă înflorită și de a experimenta senzații olfactive de neuitat este trăită intens și de prietenii noștri patrupezi, iar Alicja Zmysłowska, o fotografă extrem de talentată din Polonia, a reușit prin fotografiile ei să surprindă aceste momente.

Cred că nu există bucurie mai mare decât aceea de a te afla vara într-un câmp... cu lavanda mai ales când aceasta este în floare. Fericirea de a te afla înconjurat de mii de firicele de lavandă înflorită și de a experimenta senzații olfactive de neuitat este trăită intens și de prietenii noștri patrupezi, iar Alicja Zmysłowska, o fotografă extrem de talentată din Polonia, a reușit prin fotografiile ei să surprindă aceste momente minunate.

Alicja Zmysłowska iubește câinii și are doi câini superbi: un câine din rasă Golden Retriever, pe nume Kiara, și un câine din rasa Border Collie, care se numește Cirilla. Fotografiile au fost realizate în Ogród Pełen Lawendy, Grădina cu lavanda din Polonia.

Privind bucuria din ochii prietenilor noștri necuvântători este ca și cum am trăi-o noi înșine. Fotografiile artistei Alicja Zmysłowska ne poartă pe tărâmuri parfumate în care ne simțim liberi și fericiți, iar prietenii noștri necuvântători explorează și ei odată cu noi starea de fericire pură inspirată de un câmp parfumat de lavandă.

“Am fost cu prietenii mei și câinii noștri în Ogród Pełen Lawendy (care în limba poloneză înseamnă Grădina plină cu Levănțica) pentru a ne distra și a face fotografii cu ei printre acele flori vibrante și înmiresmate. Ne-am simțit atât de bine împreună! Sper că puteți simți parfumul tuturor acelor flori din fotografiile mele”, mărturisea artista într-un articol publicat pe Boredpanda.com.

Alicja Zmysłowska surprinde în cele mai frumoase fotografii bucuria câinilor de a se afla în câmpul de lavandă

Cu drag, un buchet de levănțică de la frumoasa Zoe

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Dragoste fără sfârșit în lanul de lavandă

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Ea este Nala și are cei mai frumoși și expresivi ochi

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Amintiri de vară... Baszka de veghe în lanul de lavandă

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Zboară, Caisey, zboară...

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Crăiasa zăpezilor vara

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Bunăăăăăăă

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Zoe vă urează O zi tare bună!

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Run, Forest, Run!

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

Ira trăiește clipa

Foto: @ alicjazmyslowska /Instagram

* Sursă foto: Contul Instagram Alicja Zmysłowska


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bucurie în lanul de lavandă: Fotografii absolut minunate cu cei mai frumoși câini printre florile de levănțică.