Este vorba despre un show mult asteptat la Saptamana Modei de la New York, care va avea loc in data de 16 septembrie si unde, mai multe branduri isi vor prezenta creatiile special destinate femeilor plus-size.

Dupa ce acestea au fost alungate de pe podiumurile de moda ale lumii, in favoarea fetelor foarte-foarte slabe, grasutele isi vor lua revansa la marele eveniment de moda de anul acesta.

Acesta este un show cu adevarat destinat lor, pentru ca inainte, in cadrul unor astfel de prezentari defilau fete normale, nu neaparat grase. Toccara Jones si Lizzie Miller se vor afla printre modelele de pe podium.
Evenimentul este primit cu aplauze in lumea publicistica cu titluri de genul - “Chiar era timpul pentru asa ceva!”.

Evenimentul este organizat de catre OneStopPlus, un retailer american de haine si nu face parte din programul oficial al Saptameni Modei din New York, insa a captat deja extrem d emulta atentie. OneStopPlus imbratiseaza o tendinta generala a brandurilor de moda care incep sa creeze special pentru femeile voluptoase, in conditiile in care in Statele Unite, 62% dintre femei sunt plus-size, adica poarta masuri de la 12 in sus (masura 12 in SUA este echivalentul masurii 42 la noi).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

In ultima perioada si alti designeri de marca precum cei de la Marc Jacobs si Prada au anuntat planuri de a crea linii special destinate femeilor cu forme. Directorul de vanzari de la Marc Jacobs a fost de altfel convins de oportunitatea acestei masuri, dupa ce mii de fani ai brandului au postat mesaje pe Facebook si pe Twitter incurajand compania sa ia in considerare aceasta idee.

De asemenea, am inceput sa vedem ca si in industria mediatica incepe sa se mai schimbe cate ceva, iar femei mai plinute, care in trecut ar fi fost considerate nepotrivite pentru a aparea intr-o revista, isi expun acum cu nonsalanta formele. (Glamour: Fata de la pagina 194 sparge tiparele!

Show-ul de la New York se va desfasura joi si va fi gazduit de catre modelul plus-size Emme, care a devenit un icon pentru femeile pline.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri