Aleg calea mea si pacat ca nu am gasit aceeasi intelegere in oamenii la care cel mai mult am sperat…

”Nu pot deveni o parte a lumii in care sotii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usuratice, punand in vizor lucrurile care ar trebui sa fie pretuite. O lume in care nu exista conceptul de onoare si demnitate si te poti increde in oameni doar numai atunci cand spun” Promit!”. O lume in care femeile nu isi doresc copii, iar barbatii nu isi doresc o familie. In care fraierii se considera de succes stand la volanul unui automobil care apartine tatalui sau si oricine are un pic de influenta incearca sa iti demonstreze ca esti un nimeni. In care oamenii pretind cu ipocrizie credinta in Dumnezeu, stand cu sticla de alcool in mana, fara a fi cat de putin devotati religiei lor.

In lumea in care conceptul geloziei este rusinos, iar modestia este un dezavantaj. In care oamenii au uitat despre iubire, cautand doar cea mai buna optiune. O lume in care oamenii arunca toti banii pentru a-si repara masina la prima zgarietura, fara a economisi nici bani, nici timp, iar singuri arata atat de patetic, incat doar masina lor scumpa mai poate sa ascunda aceasta realitate.

In care tinerii cheltuie pe bautura banii parintilor, in cluburi de noapte, strambandu-se sub efectul unor sunete primitive, iar fetele se indragostesc de acesti fraieri. Cei care aleg o cale diferita automat sunt niste inapoiati si despoti. Aleg calea mea si pacat ca nu am gasit aceeasi intelegere in oamenii la care cel mai mult am sperat… “

MEREU AM SA FIU INDRAGOSTIT DE IUBIRE.

- Keanu Reeves

Sursa imagine: Facebook Keeanu Reeves Quotes

Sursa: Facebook

Foto homepage: Flickr/ dominiqueb


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri