Avon a câștigat cinci premii la Universal Beauty Awards, un eveniment care are ca scop recunoașterea excelenței într-o gamă mai largă de produse de frumusețe, nu doar în make-up.

Comunicat de presă

Universal Beauty Awards își propune să fie un eveniment incluziv, apreciind cele mai bune produse disponibile la nivel mondial din categorii precum parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea corpului, dispozitive, îngrijirea pielii și, evident, machiaj.

Avon, cunoscut pentru angajamentul său constant de a aduce inovație și calitate în industria frumuseții, a câștigat cinci premii la mai mai multe categorii.

Competiția a fost intensă, iar un juriu format din șase experți recunoscuți în industria frumuseții a evaluat produsele înscrise. Astfel, efortul Avon de a lansa întotdeauna produse de beauty de calitate la prețuri accesibile a fost răsplătit cu cinci premii:

Premiul de aur pentru „Cel mai bun ser de reîntinerire a pielii” - Anew Power Serum

Premiul de aur pentru „Cea mai bună mascara”Exxtravert Extreme Volume Mascara

Premiul de argint pentru „Cel mai bun produs mat pentru buze”Rujul mat Hydramatic

Premiul de argint pentru „Cel mai bun produs anti-îmbătrânire pentru ochi”Crema pentru ochi Anew Power

Premiul de bronz pentru „Cel mai bun fond de ten”Fond de ten tip ser 3 în 1

Mai mult, parfumul Far Away Beyond the Moon a fost de asemenea recunoscut cu o mențiune specială în categoria „Cel mai bun parfum”.

Aceste distincții subliniază devotamentul Avon pentru excelență și inovație în domeniul frumuseții, consolidând poziția companiei ca lider în industrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri