OPPO lansează în România Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, ecran fără ramă și cameră triplă ultra-clară de 64MP

OPPO anunță lansarea pe piața din România a smartphone-ului OPPO Reno11 F 5G. Cu un design vibrant, care atrage privirile, o cameră triplă ultra-clară de 64MP și un display de 120Hz AMOLED fără ramă, Reno11 F 5G îmbină un design deosebit cu experiențe inteligente.

Comunicat de presă

„Designul elegant, subțire și ușor al Reno11 F 5G radiază personalitate, în timp ce ecranul său captivant, imersiv, alături de funcționalitățile inteligente îmbunătățesc considerabil experiența utilizatorului, ridicând la un alt nivel standardele de utilizare. În plus, cei care achiziționează noul Reno11 F 5G în prima lună de la lansarea comercială își asigură 4 ani de utilizare a smartphone-ului fără bătăi de cap, deoarece beneficiază de un plan de protecție a bateriei, prin intermediul căruia pot schimba o dată bateria, în termen de 4 ani, dacă aceasta pierde din capacitatea de încărcare”, a declarat Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing pentru OPPO în România.

Design cu particule magnetice și un ecran fără ramă

Având o grosime de doar 7,54 mm, o greutate super-confortabilă de 177 g și un design inedit, noul smartphone OPPO este ușor și subțire, fiind facil de utilizat chiar și pe perioade mai lungi.

Pentru varianta Ocean Blue, Reno11 F 5G prezintă un design inovator cu particule magnetice ce creează un efect de valuri strălucitoare, completat de o finisare ce imită sticla. În schimb, opțiunea Palm Green aduce la viață tonuri stratificate de verde smarald intens, accentuate de reflexii subtile. Aceste culori sunt realizate prin tehnologia exclusivă OPPO Glow, care include gravarea microscopică a cristalelor minuscule, rezultând o finisare unică care nu doar că strălucește, dar are și o textură moale și netedă la atingere.

Reno11 F 5G dispune de o cameră cu design elegant, denumită Sunshine Ring, care reflectă lumina într-un mod captivant. Pe lângă estetica sa remarcabilă, certificarea IP65 pentru rezistență la stropire asigură utilizatorul că telefonul poate face față chiar și unei ploi torențiale, fără a compromite aspectul sau funcționalitatea sa.

Pregătit pentru mulți ani de utilizare, Reno11 F 5G este testat din punct de vedere al calității pentru a gestiona 100.000 de apăsări ale tastelor de volum, 200.000 de apăsări de buton de pornire și 20.000 conectări și deconectări ale cablului USB-C.

Activat, ecranul AMOLED de 120 Hz al Reno11 F 5G, fără ramă, impresionează cu dimensiunea sa generoasă de 6,7 inch și calitatea vibrantă a imaginii. O ramă îngustă, de doar 1,47 mm, înconjoară fiecare latură a ecranului, maximizând suprafața vizuală disponibilă și atingând un raport ecran-corp de 93,4%. Această configurație oferă o experiență de vizionare imersivă și de înaltă calitate.

Când este utilizat în medii zgomotoase, Reno11 F 5G permite amplificarea melodiilor preferate, prin mărirea volumului, folosind funcția Ultra Volume. Aceasta crește volumul difuzorului până la 300%.

Fotografii și videoclipuri pline de detalii

Cu camera sa triplă ultra-clară de 64 MP și înregistrarea 4K, Reno11 F 5G este ideal pentru crearea de conținut foto-video. O cameră principală de înaltă rezoluție de 64 MP realizează fotografii bogate în detalii, iar camera macro ultra-largă oferă un plus de versatilitate.

Îmbinând un mod inteligent pentru condiții de iluminare scăzută și un unghi larg de 25 mm, aceasta devine o cameră versatilă care oferă performanțe excelente, indiferent de condițiile de lumină. În plus, pentru cadre mai ample, camera ultra-largă de 8MP a Reno11 F 5G surprinde un unghi de vizualizare extins de 112 grade, perfectă pentru fotografii de peisaj extinse.

Camera Reno11F 5G transformă fotografia de portret, depășind limitările hardware-ului prin utilizarea funcției Portret Expert Engine de la OPPO. Această tehnologie avansată produce fotografii cu ajutorul unui algoritm de recunoaștere facială de înaltă precizie și detectarea optimă a subiectului, conservarea fidelității tonurilor pielii și îmbunătățirea detaliilor faciale. Rezultatul este o armonie perfectă între claritate și efectul de focalizare delicată, oferind portrete cu un aspect profesional.

Dincolo de camera foto versatilă, Reno11 F 5G capteazăvideoclipuri 4K Ultra-Clear atât de la camera principală, cât și de la camera selfie de 32MP, fiind ideal pentru a înregistra orice tip de video fără a renunța la calitate.

ColorOS 14 pentru productivitate și joacă fără efort

Reno11 F 5G vine echipat cu ColorOS 14 care integrează armonios design-ul atractiv cu securitate avansată, eficiență în productivitate, fiabilitate îmbunătățită și durabilitate extinsă.

Prin intermediul File Dock, utilizatorii pot stoca cu ușurință imagini, text sau alte tipuri de fișiere pentru a le accesa rapid, folosind funcția de drag & drop între aplicații. Funcția Smart Touch facilitează capturarea de imagini, text și chiar extragerea de text din capturi de ecran sau imagini, simplificând procesul de colectare a informațiilor. Mai mult, funcția Smart Image Matting permite decuparea rapidă și eficientă a până la șase subiecți dintr-o fotografie, salvând automat rezultatul în File Dock. Astfel, imaginea decupată poate fi ușor transformată într-un sticker sau partajată direct cu alte aplicații, îmbunătățind interacțiunea și partajarea între utilizatori sau aplicații.

Cu Trinity Engine, un sistem avansat de optimizare a eficienței, telefonul oferă performanță ridicată, iar tehnologia ROM Vitalisation3 oferă o gestiune eficientă a spațiului de stocare, permițând economisirea de până la 23GB din capacitatea totală de 256GB a telefonului Reno11 F 5G. Pentru varianta de 128GB, economia de spațiu poate atinge 11GB. Acestea sunt realizate prin comprimarea datelor neesențiale și eliminarea duplicatelor de fișiere, optimizând, astfel, utilizarea spațiului de stocare disponibil1.

Conectivitate avansată și garanția pentru baterie

Reno11 F 5G se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 7050, echipat cu un procesor de 6nm care facilitează utilizarea simultană a multiple aplicații, de la jocuri până la înregistrarea de videoclipuri 4K.

Cu o memorie RAM de până la 8GB, plus posibilitatea de a extinde memoria cu încă 8GB, Reno11 F 5G permite desfășurarea eficientă a mai multor aplicații și jocuri simultan, fără a fi necesară închiderea celor care rulează în fundal. Oferind opțiuni de stocare internă de 128GB sau 256GB, extensibile prin card microSD până la 2TB, utilizatorii au la dispoziție spațiu generos pentru a stoca o vastă colecție de filme și jocuri pentru utilizare offline, transformând Reno11 F 5G într-un companion ideal pentru călătorii.

Motorul de optimizare a rețelei LinkBoost, dezvoltat de OPPO, oferă o performanță remarcabilă în menținerea unui semnal stabil, indiferent dacă este folosit pentru navigare pe internet, apeluri vocale sau trimiterea de mesaje text. Această tehnologie asigură o capacitate de transmitere a semnalului cu până la 100% mai mare și o recepție cu 58,5% mai puternică, comparativ cu dispozitivele concurente1. LinkBoost utilizează selecția de rețea prin inteligență artificială și un design inovator de antenă surround de 360 de grade, garantând cea mai stabilă conexiune posibilă, cu timpi minimi de întrerupere.

Pe lângă aceste caracteristici de conectivitate superioară, Reno11 F 5G dispune și de o baterie de 5000mAh care asigură energie pentru o zi întreagă de utilizare intensivă. Beneficiind de tehnologie avansată, bateria păstrează o durată de viață impresionantă, chiar și după patru ani de utilizare zilnică. În plus, cu funcția de încărcare Flash 67W SUPERVOOCTM, bateria poate fi încărcată până la 30% în doar 10 minute și atinge capacitatea maximă în aproximativ 48 de minute 1, oferind, astfel, o soluție rapidă și eficientă pentru reîncărcare.

Garanție de 4 ani a bateriei

Dedicarea OPPO pentru atingerea unui nivel înalt de calitate este constantă, atât în privința produselor, cât și a serviciilor pe care le oferă, aceasta fiind veriga finală în lanțul de asigurare a calității pentru utilizatori. Odată cu lansarea modelului Reno11 F 5G, OPPO introduce un plan de protecție a bateriei pentru o perioadă de 4 ani, oferind utilizatorilor o asigurare la achiziționarea produsului. Acest plan subliniază angajamentul OPPO față de satisfacția și încrederea clienților, garantând că investiția acestora este protejată pe termen lung. Astfel, cei care achiziționeaza telefonul în perioada 10 aprilie – 9 mai și înregistrează produsul urmând pașii pe www.campaniaoppo.ro își asigură patru ani de funcționare fără grija deteriorării capacității bateriei. Aceasta poate fi înlocuită o singură dată, gratuit, dacă în termen de 4 ani de la activarea dispozitivului capacitatea acesteia scade sub 80% din valoarea maximă inițială.

Premii surpriză

În plus, utilizatorii din România se pot bucura și de alte premii garantate la achiziționarea modelului Reno11 F 5G de la partenerii autorizați. Cei care cumpără în perioada 10 aprilie – 9 mai și completează formularul de achiziție disponibil pe https://campaniaoppo.ro/ primesc gratuit un încărcător OPPO SuperVOOC de 67W și se înscriu automat în tragerea la sorți pentru 4 bilete duble la meciurile României la EURO 2024. Începând cu 2023, OPPO a devenit sponsor oficial al echipei naționale feminine și furnizor al telefonului oficial pentru toate loturile naționale de fotbal.

  1. Date din Laboratorul OPPO.
  2. Puterea maximă de ieșire este de 67W cu o intrare de 200-240V. Puterea maximă de ieșire este de 55W cu o intrare de 100-130V.
  3. ROM Vitalisation va fi disponibil cu o actualizare a sistemului post-lansare. Vă rugăm să consultați dispozitivul pentru o experiență reprezentativă în momentul utilizării.
  4. Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componente, performanțe, disponibilitatea și capacitățile produsului, sunt supuse modificărilor fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com

Credite foto: BOGDAN FUNDALI


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri