7 / 10

Toata puterea naturii impotriva celulitei

Celulita da batai de cap majoritatii femeilor. Aceasta este rezultatul unei disfunctii metabolice, cand echilibrul lipolizei/lipogenezei se face in favoarea depozitarii. La aceste modificari adipocitare se adauga fenomenul retentiei de apa si dezechilibrul hormonal.
Naturys abordeaza tratarea celulitei intr-o maniera noua, cu ajutorul cremei-ulei Beauty Day Cream Oil Active. Aceasta este un produs inovator care intareste tesuturile pielii, imbunatateste microcirculatia si ajuta la drenajul lichidelor in exces. Are o textura usoara, care in contact cu pielea si prin masaj, elibereaza microparticule de ulei, ce vor fi absorbite lasand pielea moale si catifelata.
Produsul contine ca ingredient activ cafeina, a carei concentratie ridicata misca depozitele de grasime localizate. Actiunea acesteia este dublata de extractul de vita de vie rosie ce stimuleaza microcirculatia, facilitand functia de drenaj. Acestora li se adauga o selectie fina de uleiuri presate la rece precum uleiul de avocado, de argan, de amarant, de susan sau de struguri, care ofera nutritie si hidratare.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri