Geaca de blugi supradimensionată - piesa vestimentară perfectă pentru a-ți întregi ținuta în această primăvară! 10 modele de geci si jachete de blugi supradimensionate

10 Mai 2024 publicat în Moda 34 share-uri

Denimul se numără printre cele mai iubite și apreciate materiale pe care le avem în dressing atunci când vine vorba de jeanși, jachete și geci de primăvară pe care le putem purta suprapuse peste alte piese vestimentare.

În sezonul de primăvară 2024 gecile de denim mulate sau cambrate nu mai sunt neapărat în centrul atenției, regăsind în schimb în prim plan jachetele și gecile de denim supradimensionate, cu mâneci largi sau mai ample, în stil indie.

Gecile de denim supradimensionate reprezintă o piesă vestimentară extrem de confortabilă și versatilă, care poate adăuga o notă stilată sau chic ținutei tale cu un minim efort, aducând-o în contemporaneitate.

Se poartă chiar și jachetele de denim mai subțiri, din materiale mai ușoare și mai puțin rigide, în stilul cămășilor de denim, pe care le putem purta accesoriza cu o curea în talie pentru un look modern și chic. Aproape că au devenit o piesă de nelipsit din garderoba actuală așa că îți prezentăm 10 modele de geci de denim supradimensionate:

DESCHIDE PREZENTAREA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri