3 / 13

Horoscop toamna 2009: Gemeni

Din start, dragi Gemeni, astrele va recomanda sa fiti atenti la felul in care pasiti caci exista o probabilitate de 90% de a incepe toamna cu stangul.

Primele 10 zile ale lui septembrie sunt considerate a fi pietrele de incercare ale anului in curs. Daca le treceti cu bine si cu fruntea, va puteti considera norocosi, fericiti si fara griji pana aproape de sfarsitul anului. Epuizati de zilele grele si obositoare prin care vor trece in august, Gemenii se vor lasa usor, usor pe tanjeala. Organismul lor va resimti presiunea la care au fost supusi constant pana acum.

Cei din Gemeni se vor simti slabiti. Vor fi lipsiti de energie. De chef. De dorinta de a actiona spre binele si in interesul lor. De dorinta de a iubi, de a trai. Este posibil chiar sa treaca printr-o depresie din care nici prietenii sau persoana iubita nu-i mai poate scoate. Parca nimic nu-i mai intereseaza din ceea ce se intampla in jurul lor. In octombrie insa, banii insa si mai ales lipsa lor vor actiona ca un stimul asupra acestora, trezindu-i la viata si realitate.

Veti constata deodata ca i-ati risipit in stanga si in dreapta fara a tine cont de numarul. Incetul cu incetul insa, avand sprijinul partenerului de viata si suportul familiei, reusesti sa te aduni si sa indrepti ceea ce mai poate fi indreptat.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri