2 / 13

Horoscop toamna 2009: Taur

Daca luna august va fi o luna confuza din punct de vedere sentimental pentru Taur, lucrurile se vor schimba radical in lunile care urmeaza. Septembrie si octombrie sunt luni potrivite pentru a spune stop asteptarii si nelamuririi sentimentale in care te scalzi. Daca esti angajata intr-o relatie, vei cunoaste din nou ceea ce inseamna linistea si armonia intr-un cuplu exact ca in vremurile bune de la inceput.

Partenerul va fi mai tandru si mai protectiv cu tine ca oricand, iar weekendurile din prima jumatate a lui septembrie aduc mult cu o luna de miere in toata regula. In septembrie insa, ai tendinta de a te retrage din viata sociala ceea ce astrele nu te-ar sfatui sa faci. Nu te indeparta de cunostintele tale! Daca esti singura, prin intermediul prietenilor exista sanse mari sa cunosti un barbat interesant, care are multe in comun cu barbatul visurilor tale.

Pe plan profesional, te confrunti cu o situatie mai delicata: incepand cu a doua jumatate a lui octombrie si terminand cu noiembrie vrei sa obtii succesul cu orice pret, insa nu esti dispusa sa faci nici cel mai mic compromis in acest sens. Ca atare, circumstantele par si ele sa iti joace feste. Daca nu esti atent, un coleg/ un partener de afaceri te poate pune in niste situatii pe care nu le-am putea caracteriza tocmai placute. Te vei simti frustrata din aceasta cauza, iar nervii vor dansa cu tine mai ceva ca vantul cu frunzele de toamna. Ai grija de sanatatea ta si impreuna cu partenerul, porniti intr-o vacanta relaxanta, departe de stresul de la locul de munca. Cand o sa reveniti la oile voastre, o sa priviti lucrurile cu alti ochi.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri