4 / 13

Horoscop toamna 2009: Rac

Daca este ceva care te preocupa mai mult decat ceea ce se intampla in viata ta este dorinta de a iesi triumfatoare din niste situatii in care cei mai mult pierd. Te zbati si dai din coate in stanga si in dreapta, insa cu orice pret si chip incerci sa nu te lasi.

Dar nu neglija situatia in care se va afla relatia ta. Lucrurile nu vor sta tocmai roz in privinta acestui aspect. Nu intelegi ce asteptari are partenerul de viata de la tine si nu vezi cu ochi buni pretentiile pe care le are de la tine, mai ales ca nu ai nici cea mai mica intentie de a face vreo schimbare in statutul tau marital. Never say never... In aceasta toamna, Racul nu se poate pune cu dragostea si cu ceea ce aceasta are in plan pentru el...

Incepand cu sfarsitul lui septembrie, felul in care planetele se alinieaza denota schimbari radicale in modul de gandire al Racului. Rabdarea si intelegerea de care da dovada partenerul de viata, tandretea si felul sau tandru si neprefacut in care ii este Racului alaturi la bine si la rau, il determina pe acesta sa faca unele modificari in planurile sale de viata. Dintr-o data, isi doreste o familie, un loc al lui si il apuca un dor nebun de stabilitate si consecventa.

Schimbari importante se anunta si in viata profesionala. Daca pana acum ai asteptat sa se iveasca o circumstanta favorabila, iata ca in octombrie vei fi asaltata de mai multe oferte de munca, mai bine platite sau intr-un domeniu care te incanta nespus. Luna noiembrie va fi incarcata de satisfactii pe toate planurile, iar problemele mai vechi de sanatate legate de circulatia sangelui inceteaza sa iti mai dea batai de cap.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri