1 / 6

Meditatia prin dans

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ai chef sa dansezi si sa te simti libera? Atunci cand prinzi o fereastra de timp liber in toate activitatile care te solicita zilnic, alege sa dansezi. Da, in propria ta casa. Poti opta pentru o muzica lenta, potrivita meditatiei si sa poti incepe prin a-ti lasi corpul in voia ritmului. Ceea ce vei simti va fi unic.

Dansul, ca orice alta activitate fizica, are un efect benefic asupra sanatatii corpului nostru: ajuta inima, oxigeneaza sangele, elibereaza stresul etc. Pentru ca este vorba de o miscare libera a corpului, poti alege miscarile care ti se potrivesc, nu care ti se impun. Dansul te incarca cu energie pozitiva, te face sa te joci cu spatiul din jurul tau, si fiecare experienta poate fi ceva nou.

Iata cum ii poti da curs creativitatii tale, cum iti poti dezvolta senzualitatea, increderea in sine si cum te poti elibera de toate energiile negative de peste zi. Sa nu mai spunem cum acest gen de relaxare te poate scapa de nervozitate si cum tine depresia la mare distanta.

 

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre dans si meditatie:

Spectatorul vietii tale: Influenta meditatiei asupra creierului

Beneficiile dansului

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri