6 / 13

Fecioara

Nativii acestei zodii pot sa se imbolnaveasca literalmente de griji. Cand lucurile nu merg bine, au tendinta sa se inchida in ei, acest lucru fiind imediat reflectat de o dereglare in organism, de obicei intestinala. Fecioarele au un sistem digestiv mai deosebit si pot suferi usor de indigestie, dureri, balonari, ulcer, probleme la ficat, colita si probleme intestinale. Isi fac multe griji in legatura cu sanatatea lor si uneori pot deveni de-a dreptul ipohondri.

Planeta Fecioarei, Mercur, guverneaza creierul si sistemul nervos, cat si reflexele.

Mancaruri:

Fecioarele, fiind niste "doamne" in orice situatie, ar trebui sa opteze pentru o dieta vegetariana. Sunt de evitat prajelile, carnea de porc si gratarul. Singura pe care si-o pot permite din cand in cand este carnea fiarta de pui, sau de vita, inabusita. In privinta merelor si a verdeturilor, pot manca linistiti oricat.

Bauturi:

Alcoolul are un efect negativ asupra Fecioarelor. Sub influenta acestuia, ficatul lor are mult de suferit, asa ca este cel mai bine sa bea vin alb, cat mai slab. Excesul de alcool le ataca si stomacul.

Daca ai invitati Fecioara:

Fecioarele nu sunt experte in arta culinara; o masa plina de delicatese ii lasa reci. Mananca salate de legume proaspete cu mare placere. Pentru felul principal, vita inabusita cu garnitura de orez si o multime de verdeturi merg excelent. Este cel mai bine sa le fie servite fructe la desert.

Cele mai indicate alimente:

Carne: vita;
Fructe: caise, rodii;
Legume: fasole, conopida, telina;
Plante aromatice: dafin, cicoare, scortisoara, cardamom, vanilie.

De evitat:

Fecioarelor le place ciocolata, careia din nefericire nu-i place de ele si le cauzeaza eruptii pe piele si deranjeaza stomacul. Nu toloreaza bine medicamentele, iar acestea trebuie luate doar sub stricta supraveghere a medicului. O dieta echilibrata este esentiala pentru mentinerea sanatatii si a energiei Fecioarei in limite normale. Trebuie evitate condimentele, sosurile grele si prajelile.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri