Pantofii sport sunt la modă și în 2024! Anul acesta, multe modele au apărut pe podiumuri, dar și pe profilurile de Instagram ale multor influenceri de modă respectați, ceea ce a făcut că anumite modele să fie considerate un adevărat must have!

De la adidași masivi, la modele cu platformă sau cei în stil retro, de la cei din piele naturală și până la cei din țesături respirabile, magazinul CCC oferă o colecție de unde fiecare femeie își va alege modelul preferat.

Pantofi sport din piele – alternativă ideală la balerini și mocasini

Pantofii sport din piele sunt considerați unele dintre modelele cel mai frecvent alese. De ce? Pentru că datorită materialului natural, sunt confortabili de purtat, extrem de durabili, antialergici și au, de asemenea, un caracter elegant. Mai mult, pielea naturală elimină perfect umezeală din interior spre exteriorul pantofilor, ceea ce previne transpirația picioarelor și, în consecință, formarea bacteriilor patogene.

Modelele de adidași damă albi sunt foarte populari. Nu e de mirare, pentru că datorită culorilor lor universale și atemporale, se potrivesc perfect cu aproape orice stil. Modelele din piele nu se crapă, nu se deformează sau se îngălbenesc, așa că te poți bucură de ele mulți ani.

Pantofii sport cu platformă au multe avantaje. În primul rând, adaugă câțiva centimetri, alungînd astfel optic silueta. Deci fac același lucru că tocurile înalte, asigurând în același timp un mers confortabil. În plus, au un design original, așa că – deși sunt pantofi sport – pot fi purtați toată ziua, atât la stiluri casual, cât și la cele de seară. Cei mai populari sunt modelele de adidași damă piele negri, care pot înlocui cu succes botinele și vor păstra caracterul elegant al ținutei.

Adidași pentru antrenament – ce ar trebui să aleagă femeile în 2024?

Cauți pantofi de alergare care să te însoțească în antrenamentele zilnice? La CCC te așteaptă modele profesionale, îmbogățite cu tehnologii care îți vor susține activitatea și îți vor asigura siguranța în timpul alergării. Cele mai multe dintre modele au amortizare suplimentară și sunt utilizate tehnologii speciale în realizarea lor, care ar trebui să reducă forțele care acționează asupra corpului la fiecare pas.

Mai mult, aceștia sunt pantofi sport respirabili, ceea ce înseamnă că elimină bine umezeală din interior spre exteriorul încălțămintei, astfel încât picioarele tale să nu transpire. În plus, aceste modele sunt foarte ușoare, deci sunt o alegere ideală pentru alergători. Odată ce te antrenezi în ei măcar o dată, nu te vei mai interesa de alți pantofi!

Pantofii sport cu partea superioară din plasă moale și flexibilă sunt considerați printre cele mai confortabile modele de încălțăminte. Se potrivesc perfect picioarelor și sunt extrem de ușor de încălțat și scos, fără a fi nevoie de șiret sau fixat de pantofi. În plus, datorită materialelor respirabile ale feței, asigură o ventilație adecvată picioarelor. Aceștia sunt o încălțăminte pe care aproape că nu o poți simți în picioare, pentru că este că o a două piele, fiind perfectă pentru purtarea pe termen lung, nu numai pentru serviciu, ci și pentru călătorii și vacanțe active.

Știi deja în ce pantofi sport de damă merită să investești. Sper că recenzia această te va ajută să îți alegi perechea de vis. Toate modelele menționate în articol (și multe altele) pot fi găsite în magazinele staționare CCC, precum și pe site și în aplicație.

Foto: CCC


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri