Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

20 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 200 share-uri

În interiorul tău se află o sursă inepuizabilă de lumină!

Poate nu știai, însă în tine există o lumină puternică oferită în dar de Divinitate, atunci când ai ales să ai parte de această călătorie numită viață. Lumina din tine este singura călăuză după care trebuie să te ghidezi în viața, indiferent de ce îți spune rațiunea.

Lumina din tine îți oferă posibilitatea de a te distanța de tot ceea ce este rău, murdar sau toxic. Ascunsă în sufletul tău, o dată conștientizată, ea te va ajuta să faci față tututor provocărilor vieții, dar și nedreptăților și răutăților celor din jurul tău.

Toți suntem construiți din lumină, iar până la urmă fiecare dintre noi reprezintă o anumită energie, de o anumită vibrație. Încearcă să îți dai seama de acest lucru atunci când interacționezi cu cineva, pentru că unele persoane sunt exact ca niște vampiri energetici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Nu lăsa pe nimeni să îți ia din lumina cu care ai fost înzestrat, pentru că doar cu ea îl poți vedea pe Dumnezeu și poți să fii, mai aproape ca oricând, de esența ta divină!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri