7 / 14

LILITH (Luna Neagra) in semnul Fecioarei

Luna neagra in Fecioara este asociata cu o karma a pseudovindecarii, dar si cu actiuni si greseli in vietile anterioare in domeniul prevenirii si vindecarii bolilor umane. Foarte posibil ca in trecutul sau, aceasta persoana a incercat sa ii trateze pe ceilalti si sa le aduca vindecarea, insa le-a adus in schimb raul fizic. Inclinatia puternica fata de domeniul medical se poate exercita si in aceasta viata. 

 

De asemenea, Lilith in Fecioara aduce o preocupare exagerata fata de sanatate, tendinta de exagerare a bolilor (la polul opus si teama fata de “vindecatori”), aduce responsabilitatile, munca si indatoririle in centrul atentiei. Fie te eschivezi de la munca, fie faci din munca obiectivul principal al vietii. In aceasta viata, trebuie sa te desprinzi de tendinta ta de a gasi greseli si vinovati numai in ceilalti. Trebuie sa iei atitudine si sa incetezi de a mai adopta o atitudine de serviabilitate atunci cand vine vorba de a realiza ceva, trebuie sa urmaresti integritatea spirituala si trupeasca, dar si cea mentala. Sentimentele si dorintele tale neconstientizate trebuie sa capete un rol prioritar in viata ta.

 

Sexualitate: Lilith in Fecioara aduce o atitudine rece, distanta pe plan sexual. Retinerea fata de sexualitate a acestor persoane are uneori drept motivatie igiena sau posibilitatea, ca astfel, sa contracteze boli.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri