6 / 12

Anii '60 - '60 in cadenta

Volumul si lacul de par erau esentiale la inceputul anilor ’60. Parul era tapat si aranjat in forme inalte, cu mult volum. Faimosul cuib a rezistat de-a lungul acestei perioade si continua sa apara chiar si in zilele noastre pe covorul rosu.

“Interpretarea noastra a acestui look are volum si coroana inalta, precum si adancimea partilor laterale, pentru a crea o tunsoare bob cu volum.” Sally Brooks


Cum se realizeaza


Pasul 1: Aplicati spuma la mijlocul si pe varfurile firelor de par. Pulverizati fixativ la radacini, pentru a conferi parului rezistenta si volumul necesare stilizarii.

Pasul 2: Uscati parul, periindu-l spre spate cu o perie din par. Pentru a obtine volum, lasati capul in jos atunci cand uscati radacinile. Dupa ce parul este uscat, pulverizati din nou fixativ pe toata lungimea firului si periati din nou parul pe spate, folosind aceeasi metoda, pentru a-i conferi o rezistenta suplimentara.

Pasul 3: Plecand din partea din spate catre cea din fata, periati din nou parul si pulverizati fixativ pentru rezistenta.

Pasul 4: Neteziti parul cu o perie din par si intoarceti varfurile spre interior, pentru a crea forma bob. Fixati coafura cu agrafe, daca este necesar.

Sfatul lui Sally: Nu folositi fixativ decat dupa ce ati dat parului forma pe care o doriti.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri