10 / 12

ACUM: Femeia sofisticata

Suntem in perioada in care se accepta orice, atata timp cat parul are stralucire si miscare. Nu mai este perioada culorilor tari, accentul punandu-se acum pe nuante naturale si stralucire. Parul trebuie sa fie liber, treptele lungi conferindu-i parului volum, frumusete naturala si lux.

„Punem accent pe calitatea parului si pe culori naturale.” Sally Brooks

Cum se realizeaza

Pasul 1: Acest stil da forma varfurilor si nu are volum in crestet. Pentru a obtine look-ul dorit, aplicati spuma de par si pieptanati pentru o distribuire uniforma.

Pasul 2: Uscati parul folosind o perie din par natural. Periati parul tinand capul in jos, apoi, dupa ce este uscat, faceti o carare pe o parte.

Pasul 3: Cu un ondulator, rasuciti suvite groase de par spre spate. Ondulati parul doar pana la linia urechii, pentru a lasa partea superioara dreapta.

Pasul 4: Dupa ce ati ondulat varfurile, periati cu o perie din par, pentru a da volum. Finalizati cu fixativul.

Sfatul lui Sally: Cand vorbim despre par, ne referim la stralucirea si calitatea sa – daca parul dumneavoastra este ars sau are firele despicate, nu va arata niciodata natural, asadar folositi produse adecvate tipului dumneavoastra de par si, de cate ori este posibil, nu uitati sa aplicati masti reparatoare.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri