27 Mai 2024 publicat în Entertainment 14 share-uri

Dupa ce au cucerit Romania, prin piesele care se aud la orice petrecere și în orice colț al României, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș nu-și uită rădăcinile și vin cu un proiect unic,  de admirat, pentru a promova cântul și portul popular din zona lor,  Maramureș. Ba mai mult decât atât, aceștia doresc să colaboreze atât cu artiști cunoscuți, cât și cu cei la început de drum muzical, amatori de cantec popular maramureșean.

Recent, Livius Lauruc, manager si compozitor Taraful Rutenilor, a anunțat deja pregătirile proiectului “TRADIȚIONAL MARAMUREȘ", în studioul STUDIO R, din Sighetul Marmației.

"Dăm start înscrierilor, pentru toți cei care au poftă de horit, de la solişti vocali profesionişti, amatori sau începători, indiferent de vârstă, PROIECTUL TRADIȚIONAL MARAMUREŞ - STUDIO-R. Vor fi compoziții, înregistrări audio şi video

PROMOVARE. Cu dorința de a susţine şi a promova muzica şi portul maramureşean, STUDIO-R lansează 'PROIECT TRADITIONAL MARAMURES', un proiect în care dorim să colaborăm cu oameni care au poftă de horit! Solişti vocali profesionişti, amatori sau începători, indiferent de vârstă.", se arată în anunțul postat pe conturile de socializare ale Studio-R și Livius Lauruc.

Dacă vrei să faci parte din acest proiect extraordinar, poți afla mai multe detalii la telefon: 0753.055.619 !!!

Livius Lauruc, Carmen Chindriș și echipa Studio R sunt responsabili pentru celebrele piese "Ziua-n care tu m-au sărutat", "Două perechi", "Suc", "Macho Man" și multe alte compoziții de succes. Totodată, Livius a compus, alături de colegii lui profesioniști din studio, piese de referință pentru mulți artiști din România.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri