SAGA Festival se apropie cu pași repezi, iar cea de-a treia ediție de festival aduce în premieră artiști pe care publicul din România îi așteaptă cu sufletul la gură: Lil Nas X, Skrillex, Wiz Khalifa, Mochakk, Franky Wah, Elley Duhe.
 

Pentru a asigura o experiență memorabilă și complexă festivalierilor care vor să trăiască intens între 23-25 iunie, SAGA Festival lansează SAGA Hotel în parteneriat cu Radisson Blu, hotel de top, de 5 stele din centrul capitalei României.

În perioada festivalului, atât vizitatorii, cât și locuitorii Bucureștiului care vor să se simtă turiști în propriul oraș, pot rezerva din cele 424 de camere și apartamente cu design contemporan, gândit de arhitectul Uri Blumenthal și de designerul Buki Zuker. În plus, se pot bucura de facilități de primă clasă: acces la piscină, jacuzzi, saună, centru de fitness complet echipat, centru spa, party-uri de zi cu mood de festival care îi vor pregăti pentru atmosfera unică de la SAGA.

Rezervările pot fi făcute pe https://www.sagafestival.com/hotels/

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch, este împărțit după cum urmează:

Vineri: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă: Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri