4 / 6

Camelia Savoiu, director comunicare Lafarge Romania

Camelia Savoiu (foto), director comunicare Lafarge Romania, marturiseste ca masurile si trendurile eco adoptate in cadrul Lafarge i-au influentat si viata personala, devenind de ani buni un adevarat stil de a trai pentru ea.

Astfel, activitati precum reciclarea si reducerea risipei de energie si apa au devenit deprinderi de zi cu zi, fara a le mai considera o corvoada.

In ceea ce priveste compania, Lafarge a demarat la inceputul anului 2008 la sediul central proiectul „Sediul nostru, Safe & Green”, care are ca obiective constientizarea, responsabilizarea si implicarea angajatilor, propunandu-si sa minimizeze activitatile cu impact nefast asupra mediului;

“La sediu colectam selectiv: plastic, sticla si hartia, deseurile le ducem la reciclat, avem becuri economice in birouri, instalatiile sanitare sunt verificare periodic in vederea eliminarii pierderilor, imprimarea documentelor se face fata-verso, reciclam tonerele de la imprimante, nu avem reclame luminoase”, completeaza Camelia Savoiu. In plus, au izolat termic cladirea si au crescut confortul fonic prin modificari aduse aparatelor de aer conditionat, pentru a crea spatii linistite si sanatoase de lucru.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri