5 / 6

Iuliana Tasie, director general adjunct Ana Hotels

Iuliana Tasie (foto), director general adjunct Ana Hotels, declara ca eforturile sale de orientare catre actiuni de protejare a mediului se refera la economii de consum inutil de energie si apa prin constientizarea acestui aspect de catre management si staful operational si prin cautarea de solutii de optimizare a consumului, cum ar fi becurile economice.

Aceste masuri au devenit o necesitate si prin prisma costurilor tot mai ridicate pe utilitati, dar si din dorinta de a tine pasul cu trendul care se dezvolta la nivel international pentru stimularea unei dezvoltari ecologice, aspecte sesizate atat de clienti, cat si de furnizori sau colaboratori”, declara Iuliana Tasie.

Chiar daca rezultatele nu au fost insemnate pana acum, managerul de la Ana Hotels simte ca toate aceste actiuni se reflecta si in viata personala, devine mai constienta de unele aspecte daunatoare mediului in care traim si incearca sa le corecteze.

In aceste conditii a aparut initiativa celor de la RoGBC (Romania Green Building Council) de a le deveni parteneri si membri in incercarea de a dezvolta proiecte "verzi". Astfel, incepand din luna mai vor demara primul proiect impreuna, si anume implementarea unui sistem eficient de consum de energie in toata locatia.

Autor: Raluca Stefan

Sursa: Wall-Street.ro

Citeste si alte articole pe Wall-Street.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Topul celor mai vizibile branduri in social media

In ce branduri au incredere romanii?

Cati bani au cheltuit romanii in vacanta de 1 Mai

Foto principala: Hepta.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri