1 / 21

Usturoi

Studiile au aratat ca persoanele care consuma cu regularitate usturoi crud, (care contine compusi cu sulf ce determina distructia celulelor tumorale) au un risc mai scazut de a dezvolta cancer.

Efectul preventiv se refera indeosebi la cancerele de sistem digestiv: esofag, stomac, colon, ficat.

Usturoiul creste imunitatea naturala si are efect antibacterian, asupra Helicobacter pylori,  bacteria asociata cu o crestere a riscului de a dezvolta cancer gastric.

“Doza” recomandata pentru efectul anti-cancerigen este de un catel de usturoi pe zi!

 

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

 

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

sursa foto: sxc.hu

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri