Vă prezentăm beneficiile a 3 tipuri de nuci pe care le puteți introduce în dieta dumneavoastră, inspirându-vă să va diversificați meniul de zi cu zi.
Nucile de macademiaNucile de macademia se deosebesc de alte tipuri de nuci printr-un conținut ridicat în grăsimi de bună calitate (75%), hrănitoare, cu rol în scăderea colesterolului și în regenerare celulară. De asemenea, aceste nuci conțîn anumite tipuri de acizi grași mononesaturați, care nu sunt disponibili în multe alimente. Nucile de macadamia conțîn doar puțîn peste 1g de zahăr natural și sunt un aliment cu un index glicemic redus.
Vă recomandăm: Nuci de Macademia organice disponibile pe Obio.ro
Beneficii ale consumului nucilor de macademia:
Bogate în vitamine din complexul B, acid folic, vitaminele A și E, în minerale ca mangan, magneziu, cupru, zinc, fier, fosfor, potasiu, nucile pecan devin gustări delicioase și totodată sănătoase, putând fi utilizate și în prepararea rețetelor de smoothie, creme, prăjituri, produse de patiserie, pâine sau chiar în salate.
Vă recomandăm Nuci Pecan raw ecologice disponibile pe Vegis.ro
Beneficiile consumului de nuci pecan:
Nucile braziliene sunt cunoscute ca fiind una dintre cele mai bogate surse de seleniu, fiind recomandate și celor care doresc să prevină sau prezintă afecțiuni tiroidiene. Nucile braziliene sunt bogate totodată în tiamina, proteine, fibre, alte minerale ca magneziu, cupru, dar și în vitamine, în special din complexul B.
Vă recomandăm Nuci Braziliene Paranuss Ecologice/Bio disponibile pe Vegis.ro
Beneficiile nucilor braziliene:
Consumul de nuci, semințe și fructe oleaginoase este recomandat zilnic pentru o dietă echilibrată și sănătoasă.