In prima parte sunt prezentate principalele fructe, legume si seminte cu rol benefic in sanatate. In a doua parte sunt formulate recomandarile necesare pentru utilizarea fructelor, legumelor si semintelor pe grupe de afectiuni. Toate aparatele corpului omenesc (digestiv, cardiovascular, respirator, urinar, genital etc.) sunt prezente cu afectiunile lor, dupa cum beneficiaza de intinse capitole si bolile de nutritie, afectiunile dermatologice, afectiunile reumatismale, afectiunile sistemului nervos, boala canceroasa etc. In general, aproape orice boala de care poate suferi un om primeste recomandari terapeutice uneori suficiente, de multe ori in complementaritate cu solutiile medicinei alopate si interventiiie chirurgicale. O atentie speciala este acordata dietei si atitudinii etice si spirituale a vietii de fiecare zi.

 

Autori: Ovidiu Bojor, Catrinel Perianu


Carte aparuta la Fiat lux si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: legume, verdeturi via Shutterstock