Dupa patru ore de infrumusetare in stil feminin: tratamente cosmetice, pensat si machiaj, actorul egiptean era pregatit sa infrunte strazile Egiptului, aratand "a femeie". Si nu i-a fost deloc usor in aceasta ipostaza! Ba chiar, a avut parte de o adevarata aventura.

In Egipt, problema hartuirii stradale este una acuta si le afecteaza in mod dramatic pe femei. Un grup de jurnalisti de investigatie de la CNN au documentat sub acoperire, ceea ce traiesc aceste femei. Actorul Waleed Hammad a simtit cum este sa fii pasaita, privita insistent, atinsa, urmarita. Noi stim foarte bine aceste experiente. Hartuirea este o problema cu care se confrunta femeile din intreaga lume!

Dupa ce a iesit deghizat pe strada, Waleed a inceput sa simta in doar cateva minute ce inseamna acest fenomen: priviri insistente, abvansuri sexuale, oferte de bani pentru sex, chiar si in momentul in care Waleed s-a acoperit cu un val islamic.

La un moment dat, ca multe dintre noi, Waleed este urmarit insistent de un barbat care a devenit chiar periculos in momentul cand a fost refuzat. Actorul a marturisit ca in aceale clipe i-a fost frica. Acum sprijina cu toata taria lupta pentru stoparea fenomenului.

 

Vedeti acest reportaj realizat de CNN:

 

 

Iti recomandam si: A fi femeie 'Hei, papusa!'- De ce hartuiesc barbatii? Iubirea care nu este iubire: Sa vorbim deschis despre... Stalking

 

Foto main: Shutterstock