1 / 4

Printesa Ameerah Al Taweel

Sotia Printului Alwaleed bin Talal, Printesa Ameerah din Arabia Saudita este una dintre cele mai cunoscute filantroape. Printesa Ameerah activeaza in cadrul fundatiei sotului ei – Fundatia Alwaleed Bin Talal. Ea este de asemenea cunoscuta pentru frumusetea ei ravasitoare, specifica femeilor din Orient. „Cream prima retea de femei lideri din Arabia Saudita”, a declarat printesa, in cadrul unei emisiuni CNN, anul trecut.


„Avem femei lideri in diverse sectoare. Ele se reunesc, stabilesc prioritati si cum sa gestioneze aceste prioritati si cum vocea lor poate ajunge la oamenii potriviti. Cred ca acesta este un pas ce cred ca va duce la o schimbare pozitiva”, a mai spus printesa Ameerah Al Taweel. Printesa este o sustinatoare a drepturilor femeilor din Arabia Saudita si din celelalte tari islamice, iar influenta ei este esentiala in acest sens.


In prezent isi desfasoara activitatea in zona umanitara mai mult, atat in Arabia Saudita, cat si in Burkina Faso, Pakistan si Somalia. Este membra a consiliului organizatiei Silatech din Doha (Qatar) si de asemenea, Ameerah Al Taweel a deschis Centrul Printul Alwaleed Bin Talal pentru studii islamice de la Universitatea Cambridge, alaturi de Printul Philip.
 

 Foto main: Shutterstock.com, femeie in islam, femeie

Foto: captura YouTube  WSJDigitalNetwork

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri