Topul celor mai bune diete



Mai mult, in paginile fiecarei diete vei gasi argumentele pro si contra ei, precum si punctajul obtinut pentru fiecare dintre criteriile relevante.

Daca intentionezi sa urmezi o cura de slabire, te invitam sa alegi dietele care au obtinut punctaje mari pentru fiecare dintre cele sapte criterii folosite.

De ce este necesar un top al dietelor?


Atunci cand iti doresti o dieta vei gasi o multitudine de informatii diverfificate si chiar contradictorii, fiindu-ti dificil sa faci o alegere potrivita.

Acest top al dietelor te ajuta sa intelegi mai bine cat de sanatoasa este dieta pe care vrei sa o urmezi, cat de rapid poti slabi cu respectiva dieta, ce efecte detoxifiante prezinta, precum si influentele asupra bolilor cardiovasculare sau asupra diabetului. Poti sti astfel cat de mult iti protejeaza inima o dieta sau pur si simplu cat de sanatoasa este in general.


De asemenea daca nu iti plac programele stricte si dietele restrictive, poti opta pentru dietele care sunt usor de urmat.

Indexul alfabetic al dietelor - gaseste rapid dieta preferata

Pentru o cautare mai usoara a dietei preferate poti utiliza indexul dietelor .


Parerea ta conteaza: Voteaza dieta

Parerea cititorilor este foarte importanta, asadar poti vota o dieta si de asemenea poti spune daca a functionat pentru tine in cazul in care ai urmat-o, ajutand astfel si alti utilizatori sa isi formeze o parere mai clara despre acea dieta.

 

Clasamentul celor mai bune diete

Dietele sunt clasificate astefl:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viziteaza si tu Topul celor mai bune diete