1 / 13

Horoscop toamna 2009: Berbec

Nu degeaba se spune ca toamna culegi ceea ce ai semanat vara. Recompensele pentru Berbec sunt pe masura eforturilor intelectuale carora s-a supus de buna voie si nesilit de nimeni in ultima vreme. Noptile nedormite, stresul, weekendurile ocupate, concediile neconsumate, oboseala la care si-a supus organismul, toate acestea nu vor fi in zadar.

Pentru Berbec, inceputul de toamna aduce lucruri noi in perspectiva mai ales din punct de vedere profesional. In septembrie exista posibilitatea unei promovari sau a unei mariri de salariu, iar persoanele de sex feminin vor fi cele avantajate si in special daca lucreaza in domenii bazate pe comunicare si interactiune.

Astfel de vesti pozitive sunt binevenite, insa pregateste-te sa nu fi luata prin surprindere daca persoana care te va recomanda pentru avansare este tocmai un superior cu care ai avut ceva conflicte la locul de munca. Pentru octombrie, astrologii recomanda mai multa precautie in tot ceea ce intreprinde Berbecul si mai ales precautie pe plan sentimental.

Conjuctura planetelor anunta probleme in familie si discutii grele vizavi de contestarea unor decizii luate cu ceva timp in urma. Asculta si de ceilalti, insa pastreaza-ti calmul si energia pentru zilele frumoase din noiembrie. Undeva pe la jumatatea lunii, in viata personala se isca o adevarata furtuna sentimentala, cu tunete si fulgere, dar si cu multa, multa pasiune. Atentie mare insa la sufletul tau si la persoana careia il incredintezi cu prea multa usurinta caci nu este momentul potrivit sa-l supui unei noi suferinte.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri