Acestea sunt povestile care ne-au emotionat pe noi cel mai mult. Speram ca nu vor fi uitate, iar 2014 va fi un an al caritatii si sensibilitatii! :)

 

1. Cea mai sfasietoare poveste de dragoste in imagini!


Angelo Merentino, un cunoscut fotograf, a hotarat sa impartaseasca cu intreaga lume povestea lui terifianta: in urma cu cativa ani a intalnit-o pe Jennifer. A fost dragoste la prima vedere, a stiut ca ea este aleasa. S-au casatorit in Central Park, New York, inconjurati de familie si prieteni.


La numai cinci luni dupa nunta, Jen a fost diagnosticata cu cancer la san:
“Imi amintesc momentul perfect… Vocea lui Jen si durerea care m-a cuprins. Acea durere nu a trecut nici macar acum. Nu pot sa uit cum ne-am uitat unul in ochii celuilalt si ne-am tinut de mana, spunandu-ne <<Suntem impreuna, vom fi bine!>>".

Via Kudika.ro

 


2. Clipul rusesc care a facut o lume intreaga sa planga…

 ...nu mai este nevoie de cuvinte, trebuie sa il vedeti:

 

3. Daca pentru o secunda… Un fotograf imortalizeaza o secunda fara griji


Mai multi bolnavi de cancer au primit in dar o secunda memorabila! Fundatia Miami, impreuna cu Leo Burnett Franta au invitat 20 de pacienti de cancer sa ia parte la o transformare unica. Filmul prezinta aceasta aventura impresionanta:

 

Foto: Shutterstock.com; femeie care plange

 

4. Uneori, schimbarile vin din exterior spre interior!


Aceasta este schimbarea de look a unui veteran de razboi care s-a confruntat cu saracia si alcoolismul, devenind vagabond… Un ONG din Statele Unite a avut aceasta idee de a-l ajuta pe Jim Wolf sa isi schimbe total perspectiva asupra vietii sale, schimbandu-i de fapt imaginea!

 

  5. Nu exista perfectiune…

Persoane cu dizabilitati devin modele pentru manechine care sunt create dupa asemanarea lor. Cum reactioneaza oamenii?

 

 

6. Asa a reactionat un bebelus adorabil, la cantecul mamei sale:


Acest clip are aproape 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. Este cu adevarat emotionant:

 

7. Un tatic a imortalizat primul an de viata al bebelusului sau:

 

Ward Miles - First Year from BenjaminScot on Vimeo.

 

 

8. Primele 100 de zile ale unor ursuleti panda ne-au topit inimile:

 

 

9. La ce s-au uitat 5 milioane de oameni: probabil cea mai emotionanta reclama:
 

Via @Yuppy.ro

Sa ai un pachet de servetele la indemana inainte sa urmaresti aceasta reclama. Te va face sa plangi.
Eh, bine se poate. Compania de telefonie thailandeza TrueMove H a realizat o reclama care ar putea fi foarte usor folosita ca lectie de regie si sorytelling pentru marile studiouri de productie. Cu o poveste spusa impecabil, cu tensiuni si rasturnari de situatie, cu un mesaj emotionant si plin de inteles, TrueMove H a reusit sa atraga atentia intregii lumii cu un clip low-budget de doar trei minute. Reclama se numeste „Giving” unui barbat care este recompensat pentru faptele sale bune facute de-a lungul vietii.

 


10. Si…. Am aflat ca intr-adevar, Mos Craciun exista!


Via Youppy.ro



Poate ca voi nu mai credeti demult in Mos Craciun, dar pentru pasagerii companiei aeriene WestJet Mosul inca exista. Ba chiar le-a indeplinit si cateva dorinte.

 


Compania aneriana WestJet l-a adus pe Mos in aeroport si a pus la cale un mic miracol de Craciun. Cu ajutorul unui ecran interactiv montat in sala de asteptare a doua aeroporturi, cel din Toronta si cel din Hamilton, Mos Craciun a putut afla ce isi doresc pasagerii sa primeasca de Craciun.

Apoi, in timp ce acestia zburau spre destinatie, si-a trimis elfii la cumparaturi si le-a indeplinit toate dorintele. Toate! Fie ca si-au dorit sosete, fie ca si-au dorit o tableta sau un televizor, Mosul a avut grija sa indeplineasca toate dorintele de pe lista si sa ii faca pe oameni sa creada, macar pentru o zi, ca miracolele se pot intampla.


Mare a fost surpriza pasagerilor cand, in locul bagajelor, pe banda rulanta au inceput sa apara cadouri cu numele lor scrise pe eticheta. Frumos. Tare frumos.

    Iti recomandam si: Top 2013: 11 Imagini si momente emotionante DIN ROMANIA, care sa te faca sa crezi din nou in oameni! Malala Yousafzai, EROINA de 16 ani. Premiul Nobel pentru Pace din sufletul nostru TIME: Romanul Ionut Budisteanu, unul dintre cei mai influenti tineri ai lumii!