5 / 6

O poveste care merita vizionata

Walt Disney Pictures si ImageMovers Digital prezinta “O poveste de Craciun”, o productie regizata de Robert Zemeckis dupa propria adaptare bazata pe nuvela clasica a lui Charles Dickens. Acesta este primul film ImageMovers Digital care a fost creat de Robert Zemeckis, Steve Starkey si Jack Rapke folosind o tehnologie speciala - 3D performance capture - un film realizat in exclusivitate pentru Walt Disney Studios. Distributia extraordinara este condusa de multitalentatul actor Jim Carrey (“Yes Man,” “Horton Hears a Who,” “Bruce Almighty”) care, la fel ca multi dintre partenerii sai de distributie, apare in mai multe roluri importante in acest film. Pe langa rolul lui Ebenezer Scrooge la diverse varste, mai tanar sau mai batran, Carrey aduce la viata fantoma Craciunului Trecut, Prezent si Viitor.

Lui Carrey i se alaturi un grup divers de actori talentati. Gary Oldman (“Harry Potter and the Order of the Phoenix”) este angajatul napastuit al lui Scrooge, Bob Cratchit; baietelul bolnav al acestuia, Micul Tim; dar si fantoma lui Joseph Marley, partenerul de afaceri al lui Scrooge, acum mort. Colin Firth (“Love Actually,” “The Accidental Husband,” “Bridget Jones: The Edge of Reason”) joaca rolul lui Fred, nepotul voios si bun la suflet al lui Scrooge. Robin Wright Penn (“State of Play”) este Belle, cea care cu mult timp in urma i-a furat inima lui Scrooge; dar si Fan, sora lui Scrooge, acum moarta si ea.

Unul dintre cei mai distinsi actori ai Angliei, Bob Hoskins (“Who Framed Roger Rabbit?”) se reintalneste cu Zemeckis jucand rolul Batranului Fezziwig, caruia Scrooge i-a fost ucenic in tineretea sa, dar si rolul Batranului Joe, care are o pravalie de vechituri si cumpara asternuturile si perdelele lui Scrooge dupa ce acesta “moare”. Cary Elwes (“Ella Enchanted,” “The Princess Bride”) completeaza distributia si joaca mai multe roluri, intre care tanarul Dick Wilkins, vechiul coleg de camera al lui Scrooge.

©2009 ImageMovers Digital LLC. All Rights Reserved
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri