1 / 13

Sobolan

Pe plan personal, semnul Boului imprima anului 2009 dorinta de liniste, de stabilitate si de gasire a confortului alaturi de persoana iubita. Este un an prielnic comunicarii si dezvoltarii de relatii interumane. Pentru familiile care isi doresc copii 2009 se anunta un an promitator, caci Bivolul reprezinta simbolul fecunditatii si al prosperitatii. Iata insa ce rezerva astrele pentru fiecare semn in parte al horoscopului chinezesc:

Sobolan (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Nativul Sobolan nu se va confrunta cu probleme deosebite in anul astrologic care urmeaza si va experimenta bucurie intensa in mai toate domeniile. Cu o singura conditie insa: sa aiba un comportament rezonabil si stabil. Energia si curajul sau vor atinge cote maxime, ceea ce il va face sa constientizeze importanta propriei valori. Pentru ca va capata mai multa incredere in sine si increderea celor din jur fata de persoana lor se va consolida.

Pentru Sobolan, 2009 va fi anul posibilitatilor si al alegerilor. Nativii din Sobolan se vor trezi in postura de a lua decizii de care va depinde intreg viitorul lor. Perioada Mai-Septembrie este favorabila socializarii si consolidarii de relatii, iar in Septembrie-Decembrie, nativul Sobolan va fi prins in conjuctura conflictelor la locul de munca. Cei angajati in relatii de lunga durata vor dori sa se casatoreasca si sa puna bazele unei familii.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri