2 / 13

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, anul 2009 este anul Bivolului si va incepe la data de 26 ianuarie. Va fi un an intens, traversat de evenimente majore, de schimbari nu bruste, insa extrem de importante mai ales in domeniul politic si social. Ambitia, angajamentul si ordinea sunt cuvintele ce caracterizeaza cel mai bine acest an.

Bivol (1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 si 2009)

Daca pana acum, cei nascuti sub semnul Bivolului traiau cu impresia ca soarta nu este deloc de partea lor, anul acestea soarele va rasari in sfarsit si pe strada lor. Starea lor de spirit le va influenta si norocul. Vor fi intr-o dispozitie de zile mari, vor fi mai sociabili ca niciodata si vor impartasi din entuziasmul si optimismul lor si partenerilor de afaceri sau colegilor. Cu toate acestea, in anumite perioade ale anului, mai ales spre finele anului, nativii Bivol vor de dovada de instabilitate si inconsecventa.

Nu au suficienta rabdare sa-si finalizeze proiectele pe care le-au inceput si vor renunta la ele fara cea mai mica strangere de inima. Vor avea insa suficiente prilejuri de a-si pune in aplicare idei noi si neobisnuite, care vor starni admiratia celor din jur. In dragoste, vor fi veseli si expansivi, insa asteptarile pe care le au de la partenerul de viata vor trece printr-o schimbare radicala. Vor dori ca relatia lor sa treaca la un nivel mult mai profund.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri