1 / 11

Despre Green Smoothie

A venit primavara, iar diversitatea de legume pe care lunile urmatoare o va oferi ne va ajuta sa ne detoxifiem organismul dupa anotimpul alb. Detoxifierea si hidratarea organismului se va face natural, fara a supune corpul unui stres suplimentar cum fac in general dietele si curele de detoxifiere. Dat fiind faptul ca vorbim despre retete homemade, vorbim despre sanatate din natura. Sunteti gata?


Ce sunt Green Smoothie-urile?


Aceste sucuri verzi sunt in general sucuri preparate din apa si legume sau fructe verzi. Ele ocupa un loc special in bucataria Raw-veganilor dar pot fi consumate de oricine pentru ca beneficiile lor sunt infinite.

 

Contraindicatii?

 

Nu exista contraindicatii in ceea ce priveste consumul de Green Smoothie-uri. Ele pot fi servite copiilor, adultilor, batranilor si celor care au probleme de sanatate. Vitaminele si mineralele pe care le contin provin din surse vegetale proaspete si nu poate decat sa ajute buna functionare a organismului.

Singura atentionare este pentru oamenii care au probleme de sanatate precum diabetul (de exemplu) pentru ca multe retete contin fructe cu un indice glicemic mare (precum bananele).

 

Sursa foto: Flickr.com
 

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

 

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Plante Medicinale.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri