Produsul poate fi comandat de aici.
Proprietăți:
Susține buna funcționare a organismului, întărind sistemul imunitar.
• Îndulcitor natural și sănătos, conține un complex unic de nutrienți (aminoacizi, enzime vii, vitamine și minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc).
• Puternice proprietăți antioxidante, datorită cantității mari de compuși fenolici. Folosită zilnic, reduce activitatea radicalilor liberi protejând celulele corpului împotriva stersului oxidativ (principala cauza a îmbătrânirii celulare). Mierea de Manuka reprezintă „standardul de aur” pentru testarea și evaluarea capacității antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice și geografice.
Sirop de Agave Light Ecologic/Bio 250ml/350g NIAVISProdusul poate fi comandat de aici.
Siropul de agave a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorită proprietăților medicinale ale agavei. Siropul de agave are un conținut bogat de vitamine și minerale conținute, și anume Vitamina B, C, Vitamina D, Vitamina E, dar este bogat și în calciu, fier, zinc, fosfor, potasiu, seleniu, crom și magneziu. Acest sirop este bogat în fructoză și sărac în glucoză, astfel se eliberează destul de lent în sânge fără a provoca o creștere bruscă a indicelui glicemic. Față de alți înlocuitori ai zahărului alb, precum mierea de albine sau siropul de arțar, nectarul de agave este cel mai bogat în fructoză și mult mai dulce. Este ideal ca înlocuitor al zahărului, dar cu condiția de a pune o cantitate de sirop redusă la jumătate față de cantitatea de zahăr utilizată în mod normal. Produsul poate fi comandat de aici. Proprietăți • Indicele glicemic scăzut ajută la menținerea unui nivel redus al glicemiei în sânge, ajutând funcția pancreasului. • Alimentele cu indice glicemic scăzut sunt considerate benefice pentru sănătate. • Zahărul de cocos reprezintă alternativa optimă în locul zahărului rafinat și al indulcitorilor sintetici. Produsul poate fi comandat de aici. Ștevia Rebaudiana este o plantă originară din America de Sud și populară de sute de ani în zona Braziliei și a Paraguayului. Extractul din ștevie este un îndulcitor natural de 300 de ori mai dulce decât clasicul zahăr. Rădăcina era folosită pentru ungerea pielii. Rizomii conțin tanin, crizofaneină, gluco-emodina, reocrizină și gluco-reină. Se recomandă îndulcirea alimentelor cu ștevie în caz de diabet zaharat. Este un adjuvant eficient în caz de constipație, hepatită, răni etc, are un efect neglijabil asupra glucozei din sânge, deci pericolul creșterii în greutate scade. Produsul poate ficomandat de aici. Un îndulcitor 100% natural extras 100% din curmale ecologice. Se folosește ca și îndulcitor în preparate culinare, în cafea, ceai. Ingrediente: sirop de curmale* *din agricultură ecologică Sursa foto articol: Rimma Bondarenko/ shutterstock.com