5 Idei de gustări sănătoase și fără zahăr LIFEBAR PLUS BATON CU FRUCTE, MĂCA ȘI BAOBAB RAW BIO

Batonul este disponibil pe Obio.ro

Toate ingredientele sunt bio și procesate la temperaturi de până la 42 de grade.

Un produs 100%:

    vegan fără gluten fără zahăr certificat bio raw fără lactoză

Ingrediente: fructe* (74 %; curmale, cireșe, baobab 5 %, merișor 4 %), nuci (25 %; migdale, Truly Raw Caju, pastă de migdale), maca pudră (2 %), sare roz de Himalaya.

Baton de Cocos Fără Gluten Ecologic/Bio

Batonul este disponibil pe Vegis.ro

Produs bio, ecologic, vegan, de post, fără gluten, fără soia, fără lactoză, fără coloranți sau conservanți artificali.

Ingrediente: fulgi de cocos * (60%), sirop de orez *

ARONIA FRUCTE USCATE BIO

Produsul este disponibil pe Obio.ro

-raw, fără gluten-

Fructele de aronia sunt din ce în ce mai populare în ultimul timp. Ele ar avea cea mai mare concentrație de antioxidanți dintre toate fructele. În fructele de aronia se găsește un procent de 80 de unități din ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), probabil cel mai mare procent dintre toate fructele.

Conținutul mare de flavonoizi, oligoelemente, vitamine și minerale, plasează fructele de Aronia în topul superalimentelor.

Ingrediente: fructe aronia 100%

Baton Silhouette cu Konjac și Ceai Verde MyFibre

Batonul este disponibil pe Vegis.ro

MyFibre Silhouette baton pentru scăderea în greutate, cu Glucomannan (Konjac Mannan) și ceai verde, acoperit cu ciocolată cu lapte, fără zaharuri adăugate, cu îndulcitori naturali.

Beneficii

    Bogat în fibre (15%) Conține Glucomannan, fibră solubilă din rădăcină de Konjac Mannan - ingredient cu revendicare de sănătate aprobată de EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor): În condițiile unei diete hipocalorice, Konjac Mannanul contribuie la scăderea în greutate. Fără zaharuri adăugate, cu îndulcitori naturali și Ștevia
MANGO CROCANT BIO

Produsul este disponibil pe Obio.ro

O masă gustoasă și sănătoasă pentru cei mari și mici, compusă din bucăți de fructe deshidratate prin înghețare (freeze-drying). Apa este eliminată aproape complet din fructe, astfel încât fructele devin foarte crocante, păstrându-și în același timp culorile naturale vii, fiind extrem de atractive pentru cei mari și cei mici.

Foto: pixabay.com