5 Suplimente naturiste pentru tuse APIPHEN APIBRONHOEXPECT

Prodsul este disponibil pe Obio.ro

FARA ZAHAR, FARA ALCOOL, FARA INDULCITORI ARTIFICIALI, FARA CONSERVANTI.

Ingrediente: extract apos din propolis brut 30%, extract din patlagina, ulei esential din ace de brad, miere poliflora.

Apibronhoexpect este recomandat in bronsite, tuse expectoranta utilizat atat ca atare pe cale orala cat si in aparatele de aerosol.

Antitusin 20cpr ALEVIA

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Recomandat ca adjuvant in:

    Tuse seaca/uscata si tuse productiva Viroze respiratorii Raceala si gripa Rinofaringita, laringita, laringotraheita, bronsita, traheita, traheobronsita, astm bronsic, pneumonie, bronhopneumonie, pleurezie, emfizem pulmonar.

Compozitie:

Extract de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 150mg, extract Valeriana (Valeriana officinalis) 80mg, extract Patlagina (Plantago major) 50mg.

 

Immuneed Sirop De Tuse Pentru Gat Iritat Cu Miere Si Ghimbir 150ml MYELEMENTS

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Combina componente din plante, Vitamina C și Zinc, care:

    are acțiune emolientă pentru gâtul iritat ajută la ameliorarea tusei uscate și productive stimulează funcționarea normală a sistemului imunitar are acțiune antioxidantă are proprietăți expectorante și spasmolitice

 

Ganoderma 2000mg 10fiole*10ml YONG KANG

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Ganoderma Lucidum supranumita ,,ciuperca nemuririi” sau ,,regina plantelor” se gaseste rar in flora spontana din regiunile tropicale, dar este cultivata in ferme specializate (cu paduri de foioase, cu arbori pe tulpina carora cresc aceste ciuperci), in China (Lingzhi) si Japonia (Reishi). Proprietatile sale imunomodulatoare si antiinflamatoare sunt binecunoscute din timpuri stravechi.

 

Efecte: Sustine sistemul de aparare al organismului fata de infectii, radicali liberi de oxigen si conditii de stres psihic, fizic si imunitar. Are efect antiinflamator, antialergic, antibacterian, antiviral, fotoprotector cu efect antiaging, hepatoprotector, antitumoral, adjuvant in dificultati de respiratie, tuse seaca, imbunatateste circulatia sanguina (antiaterogen).

 

Plantusin (R13) 30cpr FARES

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Efect

    antialgic (calmează durerea) antiinflamator antibiotic antiviral decongestionant la nivelul faringelui şi a căilor respiratorii

Recomandări

    dureri de gât disfonie (răguşeală) tuse candidoze bucale

Foto articol: By Drazen Zigic/shutterstock.com