Crema pentru contur ochi este disponibila in magazinul Plantum

 

Crema pentru conturul ochilor cu unt de Shea nerafinat si extracte de alge marine 

Tip ten: toate tipurile de ten


Cu un continut de minim 7% Unt de Shea bio, nerafinat si pur, cu proprietati de hranire, hidratare si protectie si extracte de alge marine cu efecte antirid si de redare a fermitatii, aceasta crema pentru conturul ochilor de la Luna Beauté detine toate calitatile necesare ingrijirii zilnice a zonei delicate din jurul ochilor. Certificat ECOCERT Greenlife. Potrivita pentru vegani.

Ingrediente active:


- Unt de Shea Bio, pur si nerafinat, bogat in acizi grasi si vitaminele A, E, F, K, cu proprietati de protectie, de hidratare si regenerare a pielii. Luna Beauté foloseste doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garantie a inaltei calitati, produs si dezvoltat de o comunitate din Africa.

Vitamina A
ajuta la regenerarea pielii mature, ranite si uscate, stimuleaza elasticitate si previne aparitia ridurilor datorate razelor UV.

Vitamina E (tocopherol) detine proprietati anti-inflamatorii, incetineste procesul de imbatranire, reduce ridurile, protejeaza impotriva actiunii razelor UV si imbunatateste micro circulatia la nivel cutanat.
Vitamina F (acid linoleic) regleaza nivelul umiditatii din piele si protejeaza impotriva agresivitatii factorilor externe.

Vitamina K controleaza coagularea sangelui.

- Extracte de Chondrus Crispus, alga marina compusa din caragenan si bine cunoscuta pentru efectele sale de lifting, de sporire a fermitatii si improspatare a pielii.

 

 Foto homepage: Ariwasabi / Shutterstock.com