Comunicat de presa

 

Citim peste tot despre secretele unei siluete de vis: diete care mai de care mai spectaculoase si programe intense de antrenament la sala de fitness, combinate cu suplimente naturale de slabit si geluri anticelulitice.
Insa, oricat de mult ne-am dori sa avem o super silueta, intervine un aspect care ne da complet peste cap programul de slabit: tentatiile sezonului cald!

Foto: Shutterstock.com


Cine isi doreste sa isi petreaca 2 ore pe zi inchis in sala de fitness atunci cand putem sa ne petrecem timpul lenevind la o terasa la umbra sau plimbandu-ne prin parc? Exista insa o solutie!


Ardem caloriile distrandu-ne!


Stiati ca puteti arde calorii si atunci cand faceti activitati care va relaxeaza si distreaza precum plimbarea catelului, mersul la piscina, jocul de badminton sau plimbatul prin parc?


Aveti o greutate corporala de aproximativ 60 kg? Intr-o jumatate de ora, petrecuta facand activitatile preferate, puteti sa scapati de cateva sute de calorii fara a simti ca depuneti efort.


Este bine de stiut ca puteti sa ardeti:

 

    150 de calorii atunci va plimbati catelul prin parc 180 de calorii atunci cand inotati 180 de calorii atunci cand dansati 75 de calorii intr-o jumatate de ora de jucat biliard 135 de calorii atunci cand plantati un copac sau tundeti gazonul 180 de calorii atunci cand faceti drumetii 90 de calorii daca jucati volei in apa 210 calorii daca va decideti sa mergeti cu rolele