9 este asociat tranzițiilor și sfârșiturilor, el vorbește despre parcurgerea unor ultime etape înainte de a face efectiv marea trecerea înspre un alt ciclu existențial.

9 este un număr ce simbolizează însăși creația, transformarea, credința și încrederea, statutul, dar și localizarea și analizarea acelui punct în timp și spațiu în care ne aflăm în momentul actual al vieții noastre. 9 poartă o amprentă vibrațională puternică, care ne face mai conștienți ca niciodată asupra celor mai profunde nevoi emoționale personale și asupra necesității îndeplinirii acestora. Fiindcă 9 este considerat ca având și unele valențe misterioase sau magice, ne putem aștepta ca anumite secrete publice să fie dezvăluite în mod surprinzător și cortina să cadă în fața publicului larg, relevând adevăratul așa cum este el.

 Prin urmare, din punct de vedere numerologic, în septembrie 2022 vom sonda peisajele interioare și ne vom adresa niște întrebări cheie în căutarea unor răspunsuri revelatoare: “Cu ce mă ajută pe mine acest lucru? Este cu adevărat de folos sufletului meu? Este ceea ce fac în acord cu menirea sufletului meu?”, iar în acele zone ale vieții noastre unde există conflicte sau stres major, ne vom adresa niște întrebări puternice care au rolul de a face lumină în interiorul nostru: “Cum pot îmbunătăți această situație? Cum pot ieși din această stare de conflict sau stres, unde trebuie să fac o schimbare radicală?  Scopul acestor sondaje interioare care este, de faot? poate veți întreba… Scopul este acela de a ne redresa strategiile de viață la realitatea din noi și din jur și de a face tot ce putem mai bine și ține de noi pentru a ne trăi visurile și menirea.  

Deși poate atrage după sine mai puțină energie decât am avut în lunile de vara, 9 ne conjură să aducem mai multă frumusețe, energie pozitivă și bucurie în viețile noastre, să creăm acea realitate pe care ne-o dorim, să facem lucrurile mai bine și mai corect astfel încât să refuzăm să facem din negativitate o sursă a realității noastre. Să ne ținem gândurile bune și curate și vom avea numai de câștigat la nivel mental și emoțional, iar în curând și în realitatea imediată.

"Dacă ai cunoaște măreția lui 3, 6 și 9, ai avea o cheie a Universului” Nikola Tesla

De asemenea, dacă vom face un calcul numerologic un pic mai complex și încadrăm luna septembrie (luna a 9-a a anului) în întregul său context (anul 2022), vom observa că se schimbă ușor paradigmele. Septembrie 2022 = luna a 9-a 2022 = 9 (luna) +  2+0+2+2 (anul) =   9 + 6 = 15. 15 prin reducție numerologică = 1+5=6. Așadar, vibrația lui septembrie 2022 poate fi percepută și ca aflându-se sub energia universală a lui 6.  Dar 6, la fel ca și 9, au în comun cifra 3, ambele numere fiind multiple de 3, iar 3 este însăși cifra divinității și a trinității, numărul perfect, numărul spiritului. Totodată, dacă îl inversăm pe 9, obținem tot un 6.  “Dacă ai cunoaște măreția lui 3, 6 și 9, ai avea o cheie a Universului”, spunea Nikola Tesla.

Așadar, pentru a ajunge la împlinire și la desăvârșire, trebuie să nu pierdem din vedere privirea de ansamblu, să lucrăm cu toate acele mici detalii care ne pot ajuta să completăm marea perspectivă. Totodată, 6 ne ancorează și în acea iubire necondiționată în care uităm de noi sau nu ne mai punem pe un loc principal, dar universul ține să ne amintească că nu este momentul potrivit pentru a ne neglija propria persoană sau dorințele interioare. Acum este momentul pentru a ne respecta, a ne aprecia și a ne iubi așa cum suntem și a căuta căi și metode pentru a aduce iubire, armonie și echilibrul în toate formele în viața noastră.

Vibrația cifrei 6 ține să ne amintească că acum, mai mult ca niciodată, în anumite zone ale vieții noastre avem nevoie de stabilitate și siguranță, de empatie, dreptate și de vindecare, de protecție,  iar în acele chestiuni sau situații în care ne temem sau suntem confuzi, să cerem ghidare divină căci vom fi îndrumați în acest sens și ne vom primi răspunsurile, dar și lumina/claritatea. 6 este și despre perseverență și încredere, despre credință și găsirea păcii.

Vibrația universală a lui 6 ne va face să ne concentrăm mai mult asupra acelui sentiment confortabil de “cămin”, să ne găsim pacea și liniștea acolo unde ne “simțim” acasă cu adevărat. Sufletul își cere hrana, hrana spirituală îndeosebi… putem înmagazina și în aceste puține cuvinte esența lunii septembrie 2022. Să prețuim darurile exterioare și realizările materiale, dar în același timp să nu uităm de cele domestice și spirituale, să nu uităm să dezvoltăm și aspectul spiritual al ființei noastre odată cu cel al carierei sau cel material și financiar. La urma urmei, de multe ori intuiția va fi cea care ne va ajuta să soluționăm o problemă importantă în cariera sau familia noastră, iar succesul în viață este și despre cât de fericiți și împăcați suntem cu noi înșine și cu cei din jur.  

6 este și despre relații, căsătorie și suflete pereche așa că vă puteți aștepta și la evenimente frumoase în viața voastră dacă încă nu v-ați cunoscut jumătatea sau la decizii hotărâtoare în cazul anumitor relații mai dificile.

Foto fr si main: Dzhulbee /Shutterstock