Anunțul făcut de Nicușor Dan:

 

Începe LUNA TINERETULUI!

🟢 Lansăm în luna Mai 6 proiecte dedicate tinerilor bucureșteni.

⚽️Pentru iubitorii de sport, programul Academia Sportului vine în sprijinul tinerilor cu o serie de activități și competiții sportive. Începând din 2 Mai, Trofeul Bucureștiului va reuni peste 315 echipe formate din elevii unitățile de învățământ bucureștean ai claselor V – VIII și IX – XII ce vor transforma Parcul Tineretului în teren de joc și se vor confrunta pentru titlul acestei ediții la competiții de fotbal, volei, handbal, baschet 5×5 și 3×3, atât pentru fete cât și pentru băieți.

PROEDUS readuce în acest an ca parte integrată în programul Academia Sportului: Cursuri gratuite de înot, tenis de câmp și dans sportiv și Sesiuni de identificare a abilităților sportive, unde aproximativ 8000 de elevi deja înscriși se vor bucura în regim de gratuitate de dezvoltarea abilităților sportive.

🎭Pentru cei care iubesc arta și cultura, Festivalul Vocea Teatrului Licean Bucureștean vă va fascina cu cele mai bune performanțe ale tinerilor talentați din București. În perioada 3 – 17 Mai, 17 echipe de teatru din 17 licee din Municipiul București vor pune pe scenă cele mai bune reprezentații realizate în perioada septembrie 2022 – aprilie 2023. 

Citiți continuarea pe www.educatieprivata.ro

 

Foto fr si main: VH-studio /Shutterstock