9 / 11

Gama SplendiLift

 

Pentru o piele mai tanara, mai neteda si mai fina, folositi gama SplendiLift. Laboratoarele Peggy Sage au dezvoltat o gama de 4 produse pentru fata, imbogatita cu un amestec de 3 acizi hialuronici combinat cu active intaritoare, care netezesc si hidrateaza epiderma, pentru un efect anti-imbatranire.

 

Crema de fata Elixir SplendiLift este un adevarat elixir de eficacitate. Acest ser asociaza un complex sinergic de 3 acizi hialuronici de diferite mase moleculare cu active de tonifiere, hidratare, netezire si anti-imbatranire. Vizibil netezita, pielea castiga stralucire, iar liniile, ridurile fine si semnele de oboseala sunt atenuate.

 

Crema antirid pentru ochi SplendiLift  este un aliat indispensabil al ochilor obositi, cu rolul de a estompa semnele timpului. Imbogatit cu un complex cu acid hialuronic, recunoscut pentru faptul ca ofera tonicitate, fermitate si hidratare, acesta contine, de asemenea, un extract de alge cu actiune anti-cearcane si anti-pungi si Raffermine cu proprietati de netezire si intarire. Liniile si ridurile fine sunt netezite treptat, iar pielea este tonifiata. Privirea este intinerita.

 

Crema anti-imbatranire SplendiLift  combina inalta tehnologie cu senzatia de confort absolut. Acest concentrat de eficacitate, imbogatit cu un complex din 3 acizi hialuronici, actioneaza in sinergie cu activi anti-imbatranire de intarire si hidratare. Perfect hidratata, pielea redevine carnoasa, ridurile marcate sunt netezite, iar fata isi regaseste intreaga fermitate.

 

Netezitor instantaneu de riduri SplendiLift are o textura de netezire care estompeaza instantaneu liniile si ridurile fine de pe fata. Datorita asocierii unice de ingrediente extrem de performante (complex de 3 acizi hialuronici, complex anti-imbatranire, pudra soft focus), acest produs de ingrijire combina rezultatul imediat cu eficacitatea pe termen lung.
 

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri