6 / 11

Tratament exclusivist pentru ochii nostri

 

Cum avem grija de ochii nostri?

 

Tratamentele naturiste sunt si de aceasta data la indemana noastra. Ritualul zilnic de demachiere nu ar trebui sa lipseasca si nici vizita la salonul de cosmetica. Infuziile cu ceai de galbenele, musetel sau frunze de nuc sunt cateva din tratamentele naturiste pentru care putem opta sa le facem acasa. Mierea, ceaiul verde si mai ales argila sunt alte cateva combinatii interesante pentru refacerea tenului obosit. Nu trebuie sa uitam ca si alimentatia are un rol important pentru pielea noastra.

 

Tratament exclusivist cu extract de caviar pentru ochii nostri

 

 

Daca pana in prezent tratamentele cu caviar erau accesibile doar vedetelor de la Hollywood, astazi, ele sunt prezente si in saloanele de infrumusetare din Bucuresti. Mastile pentru ochi cu caviar sunt bogate in vitamine si oligoelemente, ce revigoreaza pielea si ii reda supletea. Considerat o delicase in bucatariile din toata lumea, caviarul este mai folosit ca oricand si in industria de infrumusetare. “Caviarul contine nenumarate ingrediente benefice pentru pielea noastra, precum colagenul marin sau perlele de ceara de jojoba”, a declarat specialistul in tratamente cosmetice de la Gaal HairPlay.

 

Pe langa vitaminele pe care mastile cu caviar le furnizeaza pielii sensibile din jurul ochilor, caviarul hidrateaza intens pielea si are proprietatea de refacere a tegumentului. ”Atat mastile cu aur cat si cele cu caviar contin un antioxidant foarte important, ce se numeste elagin, care ne lumineaza tenul si il hraneste in profunzime. In plus, nu exista contraindicatii. Mastile cu caviar sunt recomandate persoanelor cu ten acneic, uscat, dar si pentru doamnele care doresc o diminuare a ridurilor si a liniilor de expresie”, a continuat specialistul Gaal HairPlay.

 

Printre beneficiile tratamentului cu caviar se numara si reducerea celulelor moarte de la suprafata pielii. Tenul matur devine astfel vizibil mai tanar, prin refacerea celulelor la nivelul pielii ochilor. Substantele nutritive, denumite generic Vitellus (ce inseamna viata), refac structura pielii si o imbogatesc, redandu-i fermitatea. Luminozitatea tenului este prima imbunatatire pe care o veti observa, dar si cresterea elasticitatii pielii. Ce este cel mai important este ca tenul va avea o elasticitate obtinuta natural, in urma acizilor grasi pe care caviarul ii contine. Dupa curatarea tenului cu o masca gomaj, masca pentru ochi ce contine caviar este masata usor pentru a activa substantele din interior si patrunderea acestora in profunzimea pielii.
 

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri