4 / 11

Par frumos si sanatos cu Gerocossen Capilar+

 

In aceasta primavara, compania Gerocossen lanseaza Capilar+, o noua gama de produse destinate ingrijirii parului, un tratament revolutionar impotriva caderii parului.

 

Un par frumos si sanatos cu noile produse Gerocossen Capilar+


Produsele din gama Gerocossen Capilar+ au in compozitie o serie de ingrediente active care imbunatatesc micro-circulatia sanguina la nivelul scalpului, fortifica radacina firului de par, stopeaza caderea prematura a acestuia si ii favorizeaza cresterea. Este vorba, in primul rand, despre complexul natural pe baza de extracte din scoarta arborelui de chinina, bogat in taninuri, zaharuri, vitamine, fitosteroli si, evident, chinina. Actiunea extractului din arborele de chinina este potentata in asociere cu extractele de ginseng, nuc si urzica. Provitamina B5 hidrateaza parul, conferindu-i stralucire, vitalitate si suplete.


Un ingredient cu totul remarcabil continut de produsele din gama Gerocossen Capilar+ este complexul activ brevetat Procapil®, o combinatie de trei substante active (biotinoyl tripeptide-1, apigenin si acid oleanolic) cu actiune specifica asupra celor trei cauze ale alopeciei: micro-circulatie deficitara, atrofie foliculara cauzata de dihidrotestosteron si imbatranirea foliculului.


Samponul-tratament Gerocossen Capilar+
curata delicat parul si ingrijeste pielea capului. Contine un complex fitoterapeutic natural pe baza de extracte din scoarta arborelui de chinina si ginseng, bogate in vitamine si fitosteroli, in asociere cu Procapil®, cu actiune tripla asupra principalelor cauze ale alopeciei: micro-circulatia deficitara, atrofia foliculara si imbatranirea foliculului. Combinatia de ingrediente active imbunatateste micro-circulatia sanguina la nivelul scalpului, fortifica radacina firului de par si favorizeaza cresterea acestuia. Parul devine mai rezistent si este stopata caderea prematura a acestuia.


Lotiunea-tratament impotriva caderii moderate a parului Gerocossen Capilar+
este bogata in extracte naturale precum cele din scoarta arborelui de chinina, ginseng, nuc si urzica, asociate cu remarcabilul ingredient activ Procapil®. Lotiunea are proprietati deosebite de regenerare a foliculului pilos si actioneaza pentru a combate caderea parului: previne imbatranirea foliculului, stimuleaza metabolismul celular si mareste rezistenta firului de par. In final, parul este mai viguros, mai bine ancorat in scalp, caderea prematura este stopata si este stimulata cresterea noilor fire de par.


Serul-tratament impotriva caderii parului Gerocossen Capilar+ contine complexul activ brevetat Procapil®, o combinatie de trei substante active (biotinoyl tripeptide-1, apigenin, acid oleanolic) cu actiune specifica asupra celor trei cauze ale alopeciei: micro-circulatie deficitara, atrofie foliculara cauzata de dihidrotestosteron si imbatranirea foliculului. Biotinoyl tripeptide-1 stimuleaza metabolismul celular, apigeninul imbunatateste micro-circulatia, iar acidul oleanolic inhiba 5α-reductaza (enzima care transforma testosteronul in dihidrotestosteron, hormonul care declanseaza alopecia). Actiunea acestor substante este completata de extractul din scoarta arborelui de chinina, ce fortifica firul de par de la radacina si ii stimuleaza cresterea. In plus, serul concentrat contine provitamina B5, care hidrateaza parul, conferindu-i stralucire, vitalitate si suplete. Firul de par devine mai viguros si mai rezistent, fapt dovedit de studii in-vitro si in-vivo (67% dintre voluntari au constatat cresterea numarului de fire in faza anagena, de crestere.)

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri