1 / 7

GUESS SEDUCTIVE SUNKISSED

Coty Beauty are placerea de a va prezenta cel mai nou parfum in ediţie limitata din incomparabilul portofoliu de parfumuri GUESS: GUESS Seductive Sunkissed.

GUESS Seductive Sunkissed este un accesoriu obligatoriu pentru vara”, spune Paul Marciano, co-fondator, director executiv si director de creaţie al Guess? Inc. “Aceasta varianta usoara, de vara, a parfumului Guess Seductive este completarea perfecta adusa familiei GUESS Seductive si un adaos necesar la colecţia de parfumuri a oricarei femei.

“Coty Beauty se bucura sa va prezinte GUESS Seductive Sunkissed, o reinterpretare tinereasca si jucausa a clasicului parfum GUESS Seductive”, spune Steve Mormoris, SVP Global Marketing al Coty Beauty. “Sunkissed exprima perfect spiritul de vara, lipsit de griji, invaluit de stralucirea retro care este sinonima cu celebrul brand de moda. Asteptam cu nerabdare sa continuam parteneriatul nostru fructuos cu GUESS. ”

Creat de parfumierul Bernard Ellena de la Symrise, GUESS Seductive Sunkissed este un parfum ispititor floral-oriental, cu accente lemnoase, de mosc… detaliul care va iţi declansa o fantezie parfumata de vara.

Pe masura ce soarele se inalta, delicioasele note spumante de para, zmeura, coacaze negre si grapefruit roz rasar pe pielea sarutata de soare. Abia dupa-amiaza parfumul prinde viaţa si dezvaluie notele centrale seducatoare de iasomie, orhidee braziliana si vanilie. Intr-un final, notele calde, senzuale de mosc, violete Teide si abanos Macassar sunt cele care zabovesc pe piele mult timp dupa apusul soarelui.
 

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri