Începe cu un refresh al garderobei și de acolo continuă să te inspiri pentru celelalte experiențe pe care ți le dorești în această primăvară. În primul rând gândește-te la stilul de viață pe care ți-l dorești și în funcție de acest aspect îți vei da seama de ce look-uri ai putea să construiești. Pentru acele escapade urbane care mereu încep cool și se închei și mai frumos, îți poți propune să adopți un stil minimalist, simplu, dar mereu iconic, creat din piese CALVIN KLEIN, pentru un touch super modern.

În colecția Primăvara ’22  Calvin Klein vei descoperi produse care rescriu regulile unui look simplu și senzual, ce îți permite libertatea de exprimare pe care ți-o dorești. Poți să combini piese cu o croială fluidă și feminină precum o rochie cu bretele, în tonuri de lime, cu o jachetă cropped din denim, și cu o pereche de espadrile tip platformă, realizate din bumbac reciclat.

Tonuri neutre, texturi contrastante, croieli inedite – le regăsești în ultima colecția Calvin Klein și le combini în acele outfit-uri care îți aduc bucurie.

 

Descoperă toate produsele din colecția Primăvara ’22  Calvin Klein disponibilă în magazinele  Calvin Klein din București Mall, ParkLake Shopping Center, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanta.