Comunicat de presa

Modelele de bratari de o eleganta astrala, cu pietre semipretioase perfect slefuite in forma de sfera, precum planetele presarate in spatiu, asa cum si le imaginau vechii alchimisti medievali, sunt completate de cercei si coliere disponibile in trei nuante diferite de verde, clasicul negru cu alb si cu nuante de roz.

Modelele intitulate Serpii Mamba, onduland sinuos si senzual in jurul bratului sau al gatului, precum si in postura de cercei, se disting prin tehnica si design. Pandantivele Mamba se regasesc in trei variante “ Baby, pentru o prezenta discreta, ca un mic cadou, Small, de o dimensiune perfect echilibrata, Large, pentru o prezenta excentrica de exceptie.

Toate aceste modele sunt disponibile de-acum si in Romania, in magazinele You&Me. Mai mult, pentru cei care doresc modelele de mai sus, acestea sunt disponibile la cerere si intr-o varianta Haute Couture, innobilata cu pietre pretioase, diamante si rubine in tonuri calde.

Pentru cei care isi doresc o prezenta impunatoare - fie ca aleg variantele Couture cu pietre semipretioase, fie ca aleg variantele Haute Couture cu pietre pretioase si rare “ bijuteriile Ziio sunt alegerea perfecta care va vor face sa straluciti precum Soarele, precum stelele, precum Lumina care stie incotro s-o apuce, aducand Viata, Ordinea, Limpezimea, Dragostea, Bucuria.

Descopera mai multe bijuterii in galeria foto de mai jos.