Primavara aceasta, NIVEA si Silvia Serban incununeaza eleganta negrului si delicatetea albului intr-o colectie unica, inspirata de gama NIVEA Invisible for Black & White, ale carei produse iti asigura o aparitie impecabila, lipsita de urme de deodorant, indiferent de tinuta aleasa.

 

Black & White cu Silvia Serban

 


 

 

Astfel, povestea de succes inceputa de NIVEA Invisible for Black & White anul trecut, continua: „Un proiect precum colectia NIVEA Black & White reprezinta o adevarata provocare. Conceptul general care se refera la linii simple, geometrice, inspirat de valorile brandului NIVEA, m-a determinat sa aleg o linie clasica comuna pentru fiecare dintre cele zece tinute, urmand ca unicitatea sa fie data de elemente de texturi lucrate manual, imprimeuri clasice si accesorii. Mi-a facut mare placere „ingradirea" in ceea ce priveste paleta cromatica: negru si alb sunt predominante si in colectiile mele personale, aceasta combinatie de culori garantand o aparitie sofisticata si feminina, dar mai ales extrem de actuala”, a declarat designerul Silvia Serban.

 

 

 

 

Despre Silvia Serban

 


Silvia Serban a absolvit Scoala de Arte, sectia Design Vestimentar, a participat la patru editii ale Festivalului de Moda de la Iasi, iar la cea de a doua editie a primit premiul pentru cel mai bun tanar designer. Silvia nu s-a limitat doar la crearea de colectii standard, ci a creat si costume pentru teatru si film, precum si o linie speciala de haine destinate copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 10 ani. Printre vedetele care ii admira stilul si o recomanda se numara Andreea Marin Banica, Analia Selis si numerosi trendsetteri in cautare de original.